torsdag, april 30, 2009

Om högerpopulism och den etablerade högerns förbruning

Dagens Konflikt har nu lagt upp en video med hela min inledning på seminariet "Nyanser av brunt, nyanser av gult, nyanser av blått", den 19:e april. Jag lägger upp den här nedan också. Det blev ett väldigt givande möte, tycker jag. På sajten kan man också kolla in de andra inledningarna på seminariet. Alla är inte uppe än.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Presteregimet i Irans komiske Ali server sin patetiske offerretorikk

Anonym sa...

Intressant föreläsning. Men kan du förklara varför fascisterna i Sverige nästan alltid har arbetar- eller lägre tjänstemannastatus. De personer som startade NSF exempelvis var ju arbetarkillar som spårat ut i skolan. När Jan Guillou följde med Jimmie Åkesson under en vecka slogs han av att de flesta medlemmar i partiet var just arbetare och lägre tjänstemän.

mohammed sa...

Den venstrefascistiske förbruning

Den patetiske (Mahmoud Ahmadinejad klone)VENSTREFASCIST ALI ESBATI fortsetter sin Joseph Goebbels monomane propaganda. Den monomane rettroende selvhøytidlige propagandist kan umulig være klar over sitt eget hykleri.

Ali Esbati ,Fosse og Gilbert har jobbet på høygir med løgn og bedrag for propagandaavdelingen i Hamas. Når kommer neste krig ?

Hamas forbereder neste krig. Høyprofesjonelle militærfaglig blogg, www.strategypage. com
har 27 april 09 en lengre gjennomgang av hva som har foregått inni Hamas militært etter 18 januar 09 da krigen med Israel stilnet.

Ikke før var den over før Hamas satte ned en undersøkelseskommisjon for å finne ut hvorfor det gikk så galt. Det ble oppsummert at dette med roadsidebombs og boobytrapped buildings overhodet ikke fungerte etter skjemaet. Jeg er tilbøyelig til å tro at Israel har studert det siste etter erfaringene i Jenin hvor dette virket.

Nå satser Hamas på innsmugling av anti-aircraft- raketter og anti-tanks fra Iran samt et mer raffinert sambandsutstyr.

Det viste seg at den hæren på 10 000 mann som Hamas hadde var for dårlig trent, israelske soldater var teknisk sett dyktigere i konfrontasjoner på bakken. Et annet moment var at Hamas-soldatene tok av seg uniformer og ble sivile. Dette hadde faktisk ført til ytterligere svak kamporganisering. Nå er det da gjort vedtak om at Hamas i neste krig skal kjempe i uniform.
Da blir det heller ikke så lett for Gilbert og Fosse å melde massakre på sivile for strategy-artikkelen heller til den oppfatning at mesteparten av de drepte (1300-1400) var Hamas-personell.

Hamas hadde som vi vet plassert våpen og soldater blant de sivile. Deres store overraskelse var at den israelske krigføringen var langt mer presis enn forventet. Et annet trekk som kom uventet var at Israel ringte opp sivilbefolkningen ved hjelp av arabisktalende og varslet om hvor det kom angrep. Hamas-lederne gjemte seg på barnehager og sykehus og når disse ble drept mente Hamas det måtte skyldes informanter i Fatah. Fra Hamas tok makta på Gaza til krigsavslutning mener strategypage at Hamas dødskvadroner hadde tatt livet av 400 Fatahs.
"Hamas apparently didnt realize that there were other ways to get target locations, besides informants on the ground."

http://www.strategypage.com/htmw/htlead/articles/20090427.aspx

Dette kan vi jo spørre seg om, men jeg skulle vel anta at en kombinasjon av satelitter og avlytting av Gaza, gir solide resultater.
I alle fall: 40 militære ledere er sparket for udugelighet og Hamas jobber natt og dag med en mere hit-and-run-taktikk og sniping. Slik som alt utvikler seg i Midtøsten nå kommer den neste krigen høyst sannsynlig fortere enn vi tror.

Alle som sier noe sant om at det går millioner av Euros og Dollar fra Vestens moskeer under dekke av Zakat, risikerer jo å bli stillt for retten for fornærmelse av Islam. Når Robert Gates faktisk snakket om dette påsto han at velstående folk i Gulfen og narko-heroin handelen finansierte Taliban-krigen. Dette er i og for seg helt korrekt, men det er jo delsannheter. Ikke ett ord om at amerikanske CAIR er styrt av Muslim Brotherhood og sender millioner av dollar til Hamas og Taliban, heller ikke en antydning om at militær etterretning i ulike islamske stater støtter Taliban. Med Obama-linje er det nesten umulig å ta i dette nå. Hans administrasjon jobber jo med detente (allianse?) med hardline islam.

Anonym sa...

Vad har du gjort mot den här killen, Ali? Snott hans lusekofta?

mrtn sa...

Han crazy fyren lenger oppe var _utrolig_ underholdende.