tisdag, juni 30, 2009

Centerbuskis

DN nyss:


Hörde på TV-nyheterna att Maud Olofssons recept för att lösa problemen med den massarbetslöshet och avindustrialisering hennes politik drivit fram är att vi måste få en "bäverekonomi". Sökning på Google just nu returnerar dessvärre: "Menade du rövarekonomi?"

6 kommentarer:

Hugo sa...

Bästa sättet att få in ungdom på arbetsmarknaden är att straffa alla småföretagare med ännu mer stenhårda 3:12 regler. Det skall vara omöjligt att tjäna pengar som egen. Lägg därtill höga ingångslöner, högre skatter för enskilda samt arbetsgivaravgifter runt 50%. Bolagsskatten bör höjas till samma nivå.
Det kommer säkert att lyckas och bli en stor framgång. Allt egenboende skall beskattas stenhårt fastighetsskatt m m. Alla skall vi bo i kommunägda statliga hyreslängder med oändliga köer för en lägenhet.

Bra va.......

Anonym sa...

Ser hon inte lite ut som Bush, Maud, med sitt lätt fåraktiga ansiktsuttryck? Någon bäver är det då rakt inte.

Magnus sa...

Berättade för några amerikanska polare att Maud i tid och otid predikar att "Swedes must turn themselves into eager beavers". De gapflabbade - "beaver" på engelska betyder ju...något annat. ;)

Thomas E sa...

När jag tänker på att den där människan är Näringsminister under en allvarlig kris får jag en klump i magen.

I dessa tider av Mosa Mona kampanjer är det lustigt med paralellerna mellan Mona och Maud, födda in i rörelsen, aldrig haft ett "hederligt arbete", ingen utbildning efter gymnasiet.

Hugo sa...

Bästa sättet att bli höger är att bli 100% osammanhängande. Sedan kan man försöka tjäna pengar på andra och bli sin egen bolagsskatt. Muffins stoppar man in i öronen.

Bra va...

Magnus sa...

Högerpolitik=entropi sett nerifrån, diktatur sett uppifrån. ;)