torsdag, juli 16, 2009

Hotfulla typer

DN:s rubriksättare klassificerar det folkliga motståndet mot militärjuntan i Honduras:

12 kommentarer:

Johan sa...

Jag vet inte vem som har gjort det, men någon verkar dessutom ha lyckats dupera hela journalistkåren till att legitimera kuppmakarna. Överallt kallas Michiletti interimspresident och juntan för övergångsregering. Precis som om Zelaya avgått och dessa "patrioter" högst ofrivilligt tagit på sig ansvaret att styra landet. En militärkupp är en militärkupp, varför kan man inte kalla det för sitt rätta namn?

Jan sa...

Den venstrefascistiske propagandist Ali Esbati og hans medløpere blant Svenske venstreekstremister er som vanlig tause når Putin-mafians islam-fascistiske bøddler rydder opp.

Anonym sa...

Hej,

Jag blev hänvisad hit efter att ha frågat om en sajt där jag skulle kunna brevväxla med andra som anklagas för paranoia och megalomani.

Det tycks som att jag har blivit lurad, och jag känner mig nu ledsen och förföljd. Är det någon som kan hjälpa mig hitta rätt, eller ännu hellre komma med i min kamp för att avslöja ett flertal hemliga planer för världsherravälde?

/Fez

Anonym sa...

Fez// Du anser alltså att du har hamnat fel. Lite insikt har du med andra ord.

Anonym sa...

timbro.se

Josef Boberg sa...

Som gammel føringsoffiser for KGB/FSB har jeg stor erfaring med venstreekstremistiske voldsfanatikere.

Det viktige er å lede deres aggresjon mot NATO, USA og Israel.

Ruben. sa...

Jag har lite svårt att förstå varför alla vänster-idioter är så jävla förtjust i den Venezuelanska diktatorn, som just nu försöker knäcka det honduranska folket. Han är livrädd att det ska bli likadant som det är i Honduras i övriga centralamerika. Frihet åt Honduras, och åt helvete med Zelaia och Chaves och dylika diktatorer.

Anonym sa...

detta är demokratin som Spagettin
slåss för -->> http://www.youtube.com/watch?v=993rZrfLBjg

Anonym sa...

Nu har DN i alla fall justerat ordvalet. Alltid något...

Ali Esbati sa...

Ja Ruben,

De diktatorer som vinner val och folkomröstningar, höjer levnadsstandarden dramatiskt och omfördelar landets resurser - de är fan värst. Åt helvete med dem. In med sköna demokrater som Pinochet, Videla och brassejuntan.

/Ali

Jan sa...

Ali Esbatis venstrefascistiske tvangstrøye nedarvet gjennom sin familie forhindrer ham å snakke like nedsettende om George Galloways venner som Pinochet, Videla och brassejuntan.

Din ord og handlinger bærer som vanlig preg av primitiv demagogisk propaganda.

Anonym sa...

Tror det var ett misstag av en överambitiös rubriksättare som gjorde att bockfoten stack fram. De ändrade ju senare.

Ber om ursäkt för att jag lämnar ämnet men jag är förvånad över hatet som visar sig i kommentarerna till Alis blogginlägg. Se t ex Ruben och Jan här ovan.

Högerfolket är verkligen skrämda. Det är glädjande.

Perra