tisdag, augusti 04, 2009

Dick och dygderna

Ingen får missa Martin Gelin: En oförglömlig sommar för konservativa dygder.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om det inte finns en medveten tanke bakom varför Dick heter just Dick. Det stämmer ju så extra bra in på honom.

Anonym sa...

He's such a dick! :)

Anonym sa...

skön Martin!!!!

Anonym sa...

Denne Erixon är en vedervärdig figur! Önskar man kunde uttrycka sig mer diplomatiskt men det går bara inte...

Karln verkar oempatisk, korkad, ja direkt ondskefull och är den kanske värsta representanten för den allra grumligaste svart-bruna nyans som man ibland kan hitta i den "borgerliga" bloggosfären. Att centern sparkade ut honom är inte mer förvånande än att Labour i Storbritannien sparkade ut trotskister på 80-talet...

Gör Erixon till kommunalråd i Sjöbo vetja. Eller skicka honom till den där lilla dalen i Ayn Rands "Atlas Shrugged" där alla andra übermenschen bor enligt legenden...

Hugo sa...

Anonym, har kan du vara så totalt genomkorkad? Erixon är minst av allt rasist, sedan kan du ha andra åsikter än honom, det må så vara, men bemöt istället med saklig kritik om du nu är förmögen till det. Jag betvivlar.

Anonym sa...

Åjo, Erixon och hans syn på araber och muslimer ger honom inte direkt fri lejd. Men Hugots förblindade kärlek till Dick gör kanske att han inte ser sådant.

Micke sa...

Jag tycker att Dick Erixon är bäst när han postar propagandabilder på amerikanska hangarfartyg och stridsplan.

Dick Erixon ger högern det ansikte dom annars inte har längre.

Hugo säger sig vara liberal och ska enligt egen utsago rösta på Sverigedemokraterna för att underlätta upprättandet av den liberala staten.

Det går nämligen inte att göra via den vanliga högern eftersom denna är bunden av sin "politiska korrekthet" och...socialism..

Att Hugo gillar Dick är således helt konsekvent.

Anonym sa...

Ja, Dick Erixon är en vämjelig islamofob mm. Hans gapande om medborgargarden och annat liksom hans krav på bombningar av olydiga nationer i tredje världen visar bara vilken bombliberal neocon prakttomte han är...

Men han är bra på det sättet att hans kastat masken så att alla kan se. Att (c) kastade ut honom är dock inte mer förvånande än att de kastade ut gris-Olle från Sjöbo.

Apropå (c), vi får väl se hur länge Federley får stanna, han har ju så här långt bara lyckats med att 1. dra en snyftvals om lilla mamma och rösta ja till FRA-lagen, 2. skänka pengar till Israels armé, 3. starta en salladsbar utan kollektivavtal, 4. kalla araber för "mördarhundar" på Newsmill samt 5. kräva stopp för vård till papperslösa flyktingar...bl.a.

Inte dåligt, men enligt de informationer jag sitter på håller han nu på att supa ner sig på champagne och årgångsviner på barerna runt stureplan och det är väl både utmärkt och pietetsfullt... :-)