onsdag, oktober 28, 2009

Popvänstern!

Det ska vara klubb!
Efter rödvinsvänstern, proggvänstern, stenkastarvänstern, chilevänstern, sovjetvänstern, kinavänstern, palestinasjalsvänstern, homovänstern, tokvänstern, knasvänstern, haschvänstern, extremvänstern, kulturvänstern, mediavänstern, gammelvänstern, sossevänstern, huliganvänstern, fulvänstern, finvänstern, frasvänstern, överklassvänstern, modevänstern, hippievänstern, vegovänstern, anarkovänstern, arbetarvänstern, fackföreningsvänstern, radhusvänstern, låtsasvänstern, skogsmullevänstern och gåslevervänstern är det nu dags för…POPVÄNSTERN!

(Okej, vi har snott ordet från Erik Zsigas bok. Reclaim the ord.)

POPVÄNSTERN är en helt ny sorts klubb för dig som gillar smarta partyn, popmusik och politikprat. Scensamtal, bra musik och barhäng i en källare på Södermalm är vad det handlar om. Debattämnena rör sig mellan realpolitik och revolutionsromantik, storpolitik och navelskådning. Välkommen hit och käfta med Popvänsterpanelen. Stormötesordförande är Uje Brandelius (Doktor Kosmos/Vänsterpartiet). Och när ni har grälat färdigt så kan ni försoningskramas i baren till toner som valts av kvällens Popvänster-DJ:s. Och sen urartar det hela till fest. Kom och känn dig smart, snygg och viktig.

Var finns POPVÄNSTERN?

Vi finns på Pet Sounds Bar på skånegatan 80 i sthlm.
Det öppnar hårt.Det här är inte Popvänstern, utan vår blivande regering, om det går riktigt snett i framtiden. Läs mer på denna informativa sida.

5 kommentarer:

Fredrik sa...

Det roliga är att man vet att man skulle kunna krossa dessa popvänsterkids intellektuellt på två minuter om man orkade knata iväg och delta i en sån här get-to-together.

:)

Puss på er.

Björn Fridén sa...

http://i33.tinypic.com/w1vja9.png

K sa...

Vad blev det av korvvänstern?

Lennart sa...

Perfekt, precis vad jag har letat efter. Men "smart, snygg och viktig", räcker det med att man är smart och viktig?

Simsalablunder sa...

Äre Teletubbies på bilden?