torsdag, mars 03, 2005

(kd) avslöjar: spermier krävs vid befruktning

Igår kom för en gångs skull en bra nyhet: lesbiska par får äntligen rätt att inseminera assisterat, inom ramen för sjukvården. En diskriminering kan till sist tas bort.

Men, se Göran Hägglund - denne skarpsinte och karismatiske folkledare - angriper nu förslaget, med en invändning som ingen lär ha tänkt på:
"Det krävs en mamma och en pappa för att ett barn ska bli till, det kan inte ens socialdemokraterna ändra på"
säger Hägglund i en kommentar.

Efter närmare undersökningar kan vi nu vidare konstatera att lagstiftaren även underlåtit att ta hänsyn till historiska erfarenheter av att dissa Göran Hägglund och hans uppdragsgivare:
"Då lät Herren ett regn falla över Sodom och Gomorra, ett regn av svavel och eld från Herren, från himlen, och han förstörde dessa städer och hela slätten och förintade dem som bodde i städerna och det som växte på marken." (Gen. 19:24)
Möjligen förklarar detta kristdemokraternas nyare linje i kärnkraftsfrågan.

---
(läs även Åsa Peterson kommentar i Aftonbladet)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ni tror kanske inte jag läser tidningarna? Min pressavdelning (GabrielsNewsflash.com) har minsann redan rapporterat om ett rättsfall där en "anonym" spermadonator tvingats betala underhåll efter att ett lesbiskt par (som brukligt är) gått skilda vägar och den ena mamman smitit från sitt föräldraansvar.

Jag blir så lätt irriterad på sådant.

Fundera på det här, du unge man som eventuellt funderar på att donera sperma. Vilket av de där barnen som leker där ute är egentligen DIN dotter eller son?

!!!ÅSKA!!! - !!!TORDÖN!!! - !!!MULLER!!! - !!!BLIXTAR!!! - !!!DUNDER!!! - !!!VULKANUTBROTT!!! och ÅKE GREEN!!!

Mvh
Gud Svensson
Svenska himmelsambassaden

För närvarande stationerad och skattskriven i Tallinn av förklarliga skäl:

Tionde, stipulerade jag i Bibeln. TIONDE! !!!TORDÖN!!! Tionde är 10 procent och inte 70, rövare och Barabbasianer! MULLER!!!

Anonym sa...

KD-Göran har verkligen karisma och intelligens så att det strålar ut från hela hans fina uppenbarelse!
- Not!