fredag, maj 20, 2005

Synd att backa om debattledare

Socialdemokraterna har uppenbarligen vikit sig för trycket och ställer upp på debatt i Agenda mot Fredrik Reinfeldt och Lars Adaktusson. Det är från början märkligt tänkt att det ska vara SVT som arrangerar en debatt som s bjudit in till och m till sist släpats till. Det rimliga hade förstås varit att partierna själva arrangerat debatten. Den hade varit tillräckligt intressant för att sändas i SVT. Det fullt rimliga kravet på en kvinnlig debattledare hade naturligtvis - visade det sig - inte ställts av moderaterna. Nu backar s även på den punkten. Av Marita Ulvskogs kommentarer att döma kan man misstänka att hon blivit överkörd internt. Det sista är bara en gissning. Men resultatet är trist hur som helst.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ehhh, Ali, vill du vara så snäll och förklara för mig och andra som inte fattar bättre varför de ska _kräva_ en kvinnlig debattledare?

Anonym sa...

I suddartagen igen Ali?

Något högergäng som har skrivit aggressiva enkelspåriga inlägg och därigenom missbrukat yttrandefriheten igen?

Anonym sa...

Jag hade hellre sett att du säger vad du egentligen tycker, dvs att Adaktusson är för högervriden för att vara opartisk debattledare. Vad vet jag. Kanske hade du då också kunnat ge några argument för din position.

Men istället säger du att du vill ha en speciell genetisk kontruktion på debattledaren som Adaktusson inte uppfyller.

Ja, det är din blogg och du får skriva vad du vill. Men lite lustigt är det när du väljer att försvaga din position medvetet.

Johan Ingerö sa...

Men snälla nån! Du hade inte varit nöjd i vilket fall. Du tycker ju att Karin Svensson Smith och Johan Lönnroth är för högervridna!