söndag, mars 12, 2006

Talangjakt

Hos Emma på Supertrevligt kan man finna en liten musiksnutt som inte går av för hackor. Är det en soundcheck? Jag tror att det är det vinnande bidraget till en tävling för att finna ett soundtrack åt bomb- och batongalliansens valarbete. Så kommer det i alla fall att kännas.

5 kommentarer:

Horace Pilflykt sa...

Bror Esbati uttalar sig alltför sällan i utbildningspolitiska spörsmål. Är det månne för att Vänstern helt är i avsaknad av en utbildningspolitisk strategi för kvalitetssäkring och god forskningsstandard?

Anonym sa...

Min respekt för sångare som manuellt lägger eko på sin röst är gränslös.

Håkan Eriksson sa...

Horace Pilflykt: Efterssom jag ansermig tillhöra Vänstern i Sverige som du refererar till vill jag passa på att hänvisa till de viktiga utbildningspolitiska krav jag anser att man bör lyfta främst. Jag tror inte det är helt förmätet av mig att anse det vara högst troligt att Ali Esbati håller med mig i dessa frågor då ståndpunkterna jag framför är vedertagna Vänsterpartiet. Notera dock att de krav jag lyfter inte är någon heltäckande föredragning av "vänsterns" utbildningspolitiska strategi.

Anonym sa...

Kan bara skratta...! Underbart!

olydig sa...

Egentligen är det en fantastisk prestation att inte kunna pricka en enda ton i hela låten! Gitarrsolot (2:20) går inte av för hackor det heller!

Kudos!