tisdag, maj 16, 2006

Expressen vidgar perspektiven

Tragedier kan uppenbarligen belysas ur många vinklar.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är rätt billigt att göra på det viset...alltså, det är ju fullständigt ointressant vad en schlagerstjärna tycker om något annat än schlager egentligen.

Frågan är ju dock, hur detta kom till stånd?

Ringde bengtzing exp och upplyste dem om att "detta med bobby är för jävligt!", eller ringde exp bengtzing och frågade "vad tycker du om detta med bobby?"

vilket är billigast, en schlagerstjärna som plockar poäng på en vidrig händelse som drabbat oskyldiga, eller att kvällspressen säljer lösnummer på att folk hajar till på keywordsen "bobby" och "bengtzing"?

Världen är, ibland, rätt vidrig.

Anonym sa...

Det är så fult, hon vill bara få mer uppmärksamhet och göra sig ett ännu större namn, och att man ska titta på henne och känna "Där är Linda och hon bryr sig om barn som far illa." Det är så billigt. För Linda Bengtzing och Bobby är så långt ifrån man bara kan komma.

Anonym sa...

Smaklöst intill oändlighet, förmodligen också en tidningsanka av en korkad och omdömmeslös journalist.

Påminner om "vänsterns" hycklande ömkande för Sveriges "utsatta" arbetarklass. Den finns inte längre i strikt Marxistisk anda, men alltid lockar det någon dumskalle till v(p)alurnorna.

Tobias sa...

Ja, Expressen är ju känt för att ta stort etiskt ansvar för hur de brukar sin position som den tredje stadsmakten.

Fredrik Lindholm sa...

Och här bloggas det om 'Bobby-effekten'...

Anonym sa...

Typiskt gudlösa kommunister att skratta när ett barn dör. Stalin skulle ha satt Linda Bengtzing i Gulag. Mao åt barnlik. Och bla bla bla bla bla bla.

Anonym sa...

tja, och nu tycks det vara relevant vad lena_ph tycker

http://www.expressen.se/ego/c_0/index.jsp?a=587461


Det är jävligt dystert...man kan ju tycka att det skulle vara intressantare att veta vad sakkunniga tycker?

Varför inte fråga linda rosing, tjock-steffe, bingo rimér samt hon tjejen som yrar sanslöst i nån dokusåpa just nu, jessica nånting?

Bah...detta är schabbigt.

Anonym sa...

Så ni ser ner på de människor som kanske när de ser kändisaruttala sin avsky över Bobbys öde skänker en slant till rädda barnen. Det känns förmodligen futtigt och banalt i er intellektuella vänster värld där expressen borde ha intervjuat person X som har 8 doktorsavhandlingar i babaget och kan uttala sig med vetenskaplig bestämdhet. Visst det kan tyckas att expressen slår mynt av situationen, men skänks det mer pengar till rädda barnenns så är det ok för mig. Hoppas bara ni kan övertala de banala o futtiga människorna som ni säger att ni ska göra välrden bättre för att rösta på er i september...dom kanske tvekar när de inser hur ni ser på era potentiella väljare. Vad jag vet har inte flamman skräpat ner sig med att uppmärksamma detta, men det är klart en människa är ju bara en siffra, en resurs, en förbrukningsvara