måndag, juni 12, 2006

Viktigt att läsa mer än rubriken

Det är alltså Cosatu - Congress of South Africa Trade Unions: sydafrikanska LO - som stödjer en Israelbojkott.

Jacques Costeau - legendarisk valkille

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jacques Costeau hade ett stort hjärta även för människor, han hade liksom vilken frisk människa som helst bojkottat apartheidstaten.

Anonym sa...

"Händelserna på stranden" Kanonbåtar som skjuter ihjäl badande familjer är tydligen helt normalt i västlig papegojmedia, inte en liten bild någonstans.

Hade de varit Judar hade vi vetat allt om deras sagolikt oskyldiga liv med bilder på köttslamsor och nallar...

Cyrus sa...

USA/Israel gör allt för att om möjlgt destabilisera situationen i Iran inför den förestående aggressionen.

Att man stöder marginaliserade gruppper med pengar och vapen är ingen nyhet inte heller att Israeler beväpnar och utbildar Kurder på plats.

Nyhetsrapporteringen i västmakternas hårt kontrollerade mediafabrik följer samma koncept, det borde du veta A-K....

Å andra sidan kommer inga oranga gröna eller rosa "revolutioner" fungera här inte heller Israeliska atomvapen, Iranierna känner fienden.

I en nyhetssänding på Russia today en av få medier där man kan få höra Ahmadinejad själv eller perser på gatan visade man ett av många rekryteringskontor och uppslutningen var total, studenter doktorer arkitekter skomakare piloter, alla ansåg att deras eget liv kom i andra eller tredje hand om fara hotar familjen släkten eller fosterlandet.

Höjden av osjälviskhet minst sagt, försök hitta en amerikan eller "Israel" med den inställningen...

Anonym sa...

censur

Anonym sa...

Cyrus: Känner mig glad att det finns så många goda människor som gladeligen dör för sitt land. Vad trist att vi européer inte fått uppleva såna tider. Det hade varit kul. Vilken tur att det fortfarande finns folk som dör för "saken". som så klart alltid är rätt. Vilken slump! Tycker att det säger allt om staten Israel att de inte kan/försöker uppbåda såna känslor bland sina undersåtar. Livet är ju ändå ganska överskattat.

Cyrus sa...

Israelerna saknar en sådan moral det håller jag med om, de vet att deras stat är en fascistisk apartheidkonstruktion, det är inget att dö för...

Anonym sa...

Cyrus din gamle iranske diplomat,
Om du hatar Israel så mycket, varför tjatar du då så mycket om et landet. Skit ner dig och låt Israel vara. Alla vet att du har fel, och ingen bryr sig om vad du tycker.

A-K Roth sa...

Ambiguöse Anonymusen 10:34 klargör inte vilka som var förövarna vid den tragiska händelsen på stranden i Gaza. Som det nu är fastställt var det palestinska vapen som orsakade olyckan, troligen en begravd mina. Hamas skyndade sig att städa bort bevisen men splitter fanns hos skadade som togs till israeliska sjukhus. Det var tack och lov inte IDF. När kommer man att avväpna terrorgrupperna?

Man hoppas alla svenska media går ut med sanningen nu när man rusat och dömt i förväg. Inte för att ignoranta och sanningsutmanade kommer att bry sig. Det blir väl en sägen som massakern i Jennin, mordet på Al-Durrah - som skjöts av palestinier, eller olyckan som dödade Rachel Corrie.

Anonym sa...

du är en sjuk sjuk sjuk propagandist a-k roth. man måste vara en idiot av guds nåde om man inte fattar att israels arme kör ett sovjetiskt propagandatrick för att blanda bort korten. du är troligen inte en idiot utan en beräknande galning som dussinet andra fascister som sitter dygnet runt och försvarar israels raspolitik. fy fan jag kräks.

Anonym sa...

Ano 4:26. Jag blir upprörd när jag läser ditt inlägg. Sovjet har aldrig använt sig av propagandatricks. Det behövdes aldrig då Sovjet i sig var en sån lysande stjärna var man än vände sig:

Afganistan
Ungern
Polen
Finland
Baltikum
DDR
Tjeckoslovakien
Kuba
Bulgarien
etc. etc.

Otaliga är de länder som fått stå i skuggan av de sovjetiska hjältarnas strålglans. Synd bara att inte fler Europeiska länder fick lapa i sig en Sovjetisk sol.

Att jämföra detta med Israels demokrati är bara futtigt.

Anonym sa...

"...utan en beräknande galning som dussinet andra fascister som sitter dygnet runt och försvarar israels raspolitik. "

Där har du en poäng.

Hör ni alla fascister som sitter dygnet runt och försvarar Israels raspolitik. Sluta med det!

Anonym sa...

"Som det nu är fastställt var det palestinska vapen som orsakade olyckan, troligen en begravd mina."

Det har blivit "fastställt" flera gånger om att förintelsen omöjligen kunde ha hänt. Tro inte på allt du hör, A-K.

Anonym sa...

Det senaste israelerna säger är att badgästerna dödades av en israelisk blindgångare. Inte för att jag litar på Israel, men inte ens de säger ju det som AK-Roth påstår.

Human rights watch har avfärdat lögnerna om en landmina och säger att det är "högst sannolikt" att palestinierna mördats av israelisk eldgivning.

http://tv4.se/nyheter/470681.html