tisdag, juli 18, 2006

Semantisk lösning?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Israeliska barn skickar en hälsning till Palestinska barn...

Anonym sa...

HETA BILDBEVIS:Civilbefolkningen i Israel lider.

Lennart sa...

Jag följer ovanstående exempel och postar en helt ovidkommande länk.

Massage-shock på G8-mötet! Kolla framför allt videon (länken till vänster).

Vad Angela Merkel gjorde för att förtjäna George W. Bushs lilla överraskning får vi kanske aldrig veta. Kanske var det ett tack/hämnd för vad hon sa i Esbatis bild.

mika sa...

Att Israeliska barn i den sionistiska apartheidstaten skriver "hälsningar" på en pall mordvapen (en gratis gåva från USA, utöver de tre billioner dollar amerikanska skattebetalare upprätthåller regimen med årligen), är inget konstigt alls de är uppvuxna i en sekteristisk föreställning av att de tillhör en unik ras som står över allt annat och att förhandlingar och normalt umgänge med sin omgivning därför är ovidkommande.

Detta är också vad den sionistiska apartheidregimen vill åstadkomma med massmedial hjärntvätt hyllningar av krigarkasten och ständigt undantagstillstånd, Palestinier och Araber är en diffus massa av icke-människor. Sådana förhandlar man inte med, man dödar dem.

Bilden visar den nya generationen klonade sionistfanatiker, nu med penna om några år tunga vapen...

Anonym sa...

mika,

"de tillhör en unik ras som står över allt annat och att förhandlingar och normalt umgänge med sin omgivning därför är ovidkommande"

Tja, så är det ju inte riktigt. Men din beskrivning stämmer ganska bra på arabvärlden. Du vet väl att den är långt, långt mer rasistisk än någonsin Israel har varit?

polhem sa...

"de tillhör en unik ras som står över allt annat och att förhandlingar och normalt umgänge med sin omgivning därför är ovidkommande"

-Det later nastan som om du blivit hjarntvattat i Alabama av en bunt forvirrade inavel i vita lakan.

Jag vet vad du tanker:
-"Hitler was right"