fredag, september 22, 2006

Bokmässan på lördag

Ska hänga lite på bokmässan imorgon, lördag.

- Scensamtal med Flammans Aron Etzler i monter B04:04 (”Kulturtidskrifter”), klockan 14.
- Hos Folket i Bild / Kulturfront (D03:12) klockan 15:30

Gäller alltså Agenda – julafton för allt reaktionärt.


Apropå bokmässan. Missa inte Aftonbladets chatt med Jan Guillou.
Dan säger: Hej Guiliou, jag tycker att du har blivit mer mjuk och saklig i din argumentation. Var är den arga tuffa Guilliou, tillhörde det ungdomen?
Jan Guillou säger: Underskatta inte en sten i en silkesschal.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla Ali, rensa bort den grövsta skiten från kommentarsfältet! Det är nog fler än jag som blir illa berörda av att läsa spyor från rasistiska sociopater som "JB Josefsson".

I det verkliga livet är denne Josefsson antagligen en djupt tragisk människa i behov av hjälp. Och man kan möjligen på något plan tycka synd om honom. Det gör dock inte hans vidriga rasisttrams mer uthärdligt. Radera skiten! Sen får vi hoppas på att Josefsson så småningom tar kontakt med psykiatrin...

Anonym sa...

Psykiatrin hit, psykiatrin dit... Ta det från säker källa nu (från mig). Ingen på denna sida verkar vara vårdintygsmässig. Varken från höger eller vänsterkant. Mika kan behöva lite samtalskontakt, Ali kanske behöver käka lite SSRI tills han kommer över valförlusten. Inga större problem.

ps. Hur blev det? Kom Ali in i riksdagen? Är ju inte vänster men hoppas det ändå. Blir mer underhållande debatter. ds.

Mr. JB sa...

Anonym 9:24

Vad är ditt problem egentligen? Visst är jag en sopa och givetvis behöver jag mycket bidrag och hjälp från dig och staten som kan allt och vet allt om hur jag skall leva mitt eget liv. Kan du ens tänka tanken att alla inte är som du, och inte vill leva som du gör i kollektivt socialistiskt vanvett som endast bringat död och svält för sina medborgare?

Sedan för din upplysning så är jag psykiatiker sedan 30 år, du får gratis behandling min vän, det bjuder jag på.

Anonym sa...

Passa då samtidigt på att rensa ut alla förvirrade och vansinniga kommentarer från den paranoiker som diskuterar med sig själv som "Micke".

Uppenbarligen rör det sig om en och samma person tidigare känd som "A-K Roth"...

Anonym sa...

Det där var inte jag i alla fall.

Anonym sa...

Intelligensnivån bland liberalmupparna slår nya bottenrekord, kanske finns det något privatiserat sinnessjukhus för sådana?

Mr. JB sa...

Privata sjukhus är åtminstone bäst......tänk bara på "Gökboet", en skildring över psykiatrin under 30-60 talet, vänsterns vanstyre!

Anonym sa...

Jag håller med: Ali in i Riksdagen!
Det vore utmärkt att få in Ali och hans skrikande likar i riksdagen så att vänstern kan slutligen utradera sig själva från kartan.

Mr. JB sa...

Jinge,dra röven i koks, det förnybara gröna Sverige du vet, men som ett sotararsle i baken. Vänstern är slut, helslut.