tisdag, september 12, 2006

Gud/DN hör bön

* Nils Lundgren, den 11 september 2006.

* DN, den 12 september 2006.

6 kommentarer:

olydig sa...

Själv tror jag att det är en socialdemokratisk konspiration...

MIcke den andre sa...

Mja...det här är trots allt märkligare.

Hade det inte varit enklare att ringa sossarna och varna om att deras nätverk var öppet istället för att be Expressen göra det?

Har dom bett några andra att varna sossarna också?

Kanske nån annan i regeringsalternativet?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2390&a=571926&previousRenderType=2

Marcus Friberg sa...

Junilistan bör få ett större utymme i det offentliga. Inte fler nyhetsartiklar, utan en inbjudan till det offentliga samtalet. Till debatter i skolor och i jämförelser mellan politiska partier som kandiderar till riksdagen är exempel.

Anonym sa...

Jag skulle gjort samma sak, allt för att undvika att pengarna hamnar hos dig och dina gelikar.

JB Josefsson sa...

Gött mos, han gör vad som är tillåtet enligt lag och pekar enbart på hur orimligt vårt skattesystem är.
Bortglömda är dom i valet och blir en parantes. Däremot Sverigedemokraterna kan bli en rysare och "dark hourse" på söndag. Rasismen och främlingsfientligheten är störst inom arbetarklassen och LO trots dess eminenta, självutnämnda och toppstyrda ledarskap. Persson har varit en blek, maktfullkommen och arrogant person i denna valrörelse. Karlstackarn är nog trött och godsägandet ligger arbetarrörelsens store son från Vingåker i fatet.
Per Albin hade snurrat i sin grav om han visste.

Staffan W sa...

Om Sverigedemokraterna kommer över 4%-spärren nu på söndag får de väl tacka en enig journalistkår som bestämt sig för att ge dem rejäl draghjälp de sista dagarna innan valet. Har nu sett 5 reportage om SD som alla misslyckats med en kritisk granskning av ett högerextremt parti med mycket smuts i bagaget, däremot har de getts utrymme att trumpeta ut sin politik oemotsagda.