fredag, september 15, 2006

Omdöme

– De är lika galna. Men på olika sätt.
Fredrick Federley gör en analytisk jämförelse mellan Sverigedemokraterna och Feministisk initiativ.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Bush och bin Ladin är lika galna. Men på olika (?) sätt.

Anonym sa...

Klockrent. Men vad tycker allas vår Esbati om vänsterns nya grepp att utmåla Alliansen som barnmördare, och att Reinfeldt blir stolt å kåt??

Ludde sa...

För gatstensvänstern är väl alla medel tillåtna.

Anonym sa...

Martin, jag har själv sätt dig äta små barn och trampa med spikbesatta platåskor på arbetslösa. Dessutom vet jag från rykten att du stjäl klubbor från småbarn när du inte kastar gatsten på kaniner. Mördarslaktarondkannibalhöger alltså. Eller ska vi sluta med dumma slentrianmässiga uttryck utan bakgrund?

Anonym sa...

Japp. Och här en som är galen desperat

http://www.aftonbladet.se/vss/val2006/story/0,2789,888291,00.html

Anonym sa...

Påstår du på fullt allvar att varken Reinfeld eller Leijonborg skulle spelat samma kort?

Gör du det?

Det är inte Ulvskog och loggat in på Folkpartiets nätverk 78!! gånger och lämnat tipset om möjligheten vidare till en borgerlig journalist för att han ska kunna mjölka information...Eller hur?

Sluta gnäll och stå för vad ni pysslat med.

Det vore en aning klädsammare.

Anonym sa...

(s) valfuskade under förra valet. De dömdes för det, där det upptäcktes. Av någon märklig anledning nämns detta aldrig i svenska medier.

Är det verkligen så mycket värre att logga in på någons dator?

Anonym sa...

Fråga dom Rand frälsta som gav DN anledning att skriva detta.


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=573176&previousRenderType=2


Du kan också fråga dom MUF anhängare som stod utanfö4r SVT studion och gapade
"Annna Sjödin-Fyllesvin"

Be dom förklara på vilket sätt dom höljer sig över den övriga mänskligheten....är det dom kycklinggula polotröjorna som gör skillnaden?

Anonym sa...

Här har ni en annan variant på det fördummande "samma sak"-resonemanget: Anders Bergman, en person som läst någon historiekurs på Stockholms universitet och som ofta går under beteckningen "expert" i media, säger till Corren, dagen efter nazister slängt in en enligt polisen skarpladdad granat i ett bostadshus, att nazisterna och antifascisterna "på sätt och vis [är] lika farliga".

Samma saker kan man ju höra om alla vänster om SAP, att de är stalinister och alltså samma sak som nazister. Nu även om feminister, att de är "lika galna" som högerextremisterna.

Endast bland oerhört politiskt omedvetna kan denna typ av korkade och ogrundade påståenden gå hem, och att påståenden förekommer så ofta tror jag är en ganska bra måttstock på hur det står till med den politiska medvetenheten.

Anonym sa...

nazisterna och antifascisterna "på sätt och vis [är] lika farliga".
-------------------------

Nej det kan man inte säga men man kan säga att inga är så bra på att sälja extremhögern i media som "antifacsisterna" är.

Frågan är om man ska tacka dom för det eller inte