tisdag, oktober 31, 2006

Lex Timbro

"New Rule: You Can't Call Yourself a Think Tank if All Your Ideas Are Stupid"
Bill Maher [via banal]

7 kommentarer:

Anonym sa...

"New Rule #2: You can't call yourself a think tank if all your ideas are based on a defunct ideology"

Nadia sa...

Maher har helt rätt att dessa personer som omger Bush have been so worng about so much for so long att dom borde dra sig tillbaka.

Anonym sa...

#1

#2

LeoB sa...

Från Timbro:

"... biståndsmyndigheten SIDA har bekostat annonskampanjer som tydligt bildat opinion för ... ökat bistånd."

Dessa djupa tankar om klandervärt beteende finns i den skrift från Timbro som hänvisas till i den folkpartistiska motionen som ligger till grund för Arbetslivsinstitutets nedläggning.

Micke sa...

Där ser man.

Svenskt näringsliv ägnar sig inte åt politik.

Fan vad rena dom är

Anubis sa...

Det är faktiskt svårt att hitta några lökigare människor i svensk politisk debatt än Timbroföljet. De anklagare alla andra för att vara politiserade fanatiker samtidigt som det är uppenbart att de själva vill knuffa igenom sina brackiga uppfattningar med stöd av sina feta plänböcker.

Hur var det Svante Nordin (verkligen ingen vänsterdebattör) beskrev läget i Sverige under stora delar av 1900-talet: "Arbetarklassen har helt enkelt visat klart större politisk mognad än borgerligheten; det är en viktig orsak till att socialdemokraterna blev det statsbärande partiet"

Anonym sa...

"under stora delar av 1900-talet" - detta gäller dock inte 90-talets sista 10 år där man verkligen visat prov på maktfullkomlighet och där man systematiskt skapat en myglarstat med företagsflykt, bidragsberoende, ökat våld, högre skatter, försämrad skola och försämrad vård.

Övermognad sa Bill.