tisdag, oktober 24, 2006

The Link Factor

Fniss:
Bildt har även en blogg som förmodligen riktas både till en svensk och internationell publik (den är på engelska). Tack vare Technorati, kan man se att hela 130 andra bloggar har länkat till honom. Detta är inte illa, och ungefär i jämnhöjd med Jonas Morian (133), men jämfört med andra svenska bloggar som Federley (169) och Ali Esbati (190) gör han ett blekt intryck.
Skriver Max Andersson

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fast orsaken att man länkar till en blogg kan ju variera. Det roliga med denna blogg är ju att se hur galet det kan bli.

Anonym sa...

jag håller med. många kommentarer som den här uppe och typ 80% av de högermuppar som hänger här som iglar har stort humorvärde. ding ding värld med luf-smak.

/j

Anonym sa...

j,
Jag förväntade mig galnare från dig, faktiskt. Men det kommer kanske?

Anonym sa...

"jaaaa, jag står å prrratarr i en mobiltelefon med en katt på axeln. det är brrra för eurropa."

Anonym sa...

Att majoriteten anser sig leva i just denna ding ding värld och röstar på alliansen, medans 5% håller med Esbati är förstås bara ett irritationsmoment och ska inte få hindra vänsterpolitik!

Staffan W sa...

Hoppas ingen missade Per Ahlmarks magsura påhopp på Bildt i DN idag. Bildt är tydligen för lite likudsionist för Ahlmarks förfinade smak.

Anonym sa...

Fast nu var det ju tyvärr inte Ali de skulle rösta på, utan tågkonduktören. Med Ali som partiledare så hade vi garanterat sluppit dem i riksdagen.

D sa...

shit, ali. du är större än bildt. inte illa. men säg mig, vad har du åstadkommit här i världen? mycket prat om solidaritet men det närmaste en internationell insats du kommit har väl varit en check med PFLP som mottagare...eller?

Anonym sa...

Men hallå!

Inte ifrågasätta Esbati. Han levererar sanningen filtrerad genom sin ideologiska dynga.

One year in Gulag!

Anonym sa...

Man kanske skulle ta bort länken till Ali.. Den är ju ändå mest där som tips på underhållning.