onsdag, november 08, 2006

Stabilt som fan

Gratistidningen .se intervjuar statsministern.
Fredrik om arbetsrätt:
- Jag är garanten för att den svenska modellen inte förändras.
Jamen då så.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns ju tryggt...

Jakob Ohlsson sa...

Ska bara-Fredrik är lite som Alfons Åberg både till det inre och yttre, visst vill han ha det "nya arbetarpartiet", men han "ska bara" ändra lite först. Fredrik "ska bara" sänka lägstalönerna genom att slakta a-kassan, han "ska bara" sälja ut massvis med statliga bolag och han "ska bara" stoppa arbetsrättslagarna som (s+v+mp) genomförde innan valet. SEN kommer jobben men först "ska bara" Fredrik ändra lite till..

Anonym sa...

Kan man inte kräva folkomröstning om alliansens planerade utförsäljningen av statligt ägda företag? Jag är säker på att det svenska folket vill behålla sina egendomar.

JB Josefsson sa...

Fredrik är smart, håller käft och väntar taktiskt ut Europadomstolens och EG-domstolens beslut.
Egentligen skulle arbetsrätten avskaffas i sin helhet, men så kommer inte att ske.
Aktierna i de statligt ägda företagen kan i lika delar delas ut till svenska folket.
Då får folket behålla sin egendom i sann demokratisk anda.

Anonym sa...

vad är poängen med kommentarer om man refuserar alla som inte håller med?

Mr. Lovelace

Anonym sa...

Alldeles oavsett om du tar in en del kommentarer som är kritiska mot dina poster så vet både du och jag att du refuserar en hel del saklig kritik i syfte att balansera det hela vänsterut. Kanske tar du in denna kommentar, kanske inte. Man vet aldrig.

Anonym sa...

Det är nästan så jag ångrar att jag lade ner en halvtimme av min fritid och gick och röstade på alliansen. Lika sossar nu som då.

/Andreas

JB Josefsson sa...

Men Andreas,...det kunde du väl räknat ut! Nu får vi ett "borgarsosseri" i allt väsentligt, inte mycket skillnad och vad kan de stackarna göra på 4 år, knappast något.

Det avgörande för borgarskapet och Sveriges framtid är att gå till "hjärteroten" och våga ta den avgörande striden med LO så som skett i England och på Irland, först då kan vi lyfta igen.

Detta vågar aldrig Fredrik, han älskar väl makten lika mycket som Göran o för den delen andra politiker.

Anonym sa...

Du har tyvärr rätt JB. Vi skulle behöva en statsminister av Maggies kaliber och ca 16 år för att kunna vända på den här skutan.

Anonym sa...

Ja vi behöver en statsminister av Pinochets kaliber. Om vi svenska borgarbrackepajasar inte ens får en liten Margaret Thatcher, kan det ju vara nödvändigt att ta till en statsminister av Adolf Hitlers kaliber för att bereda vägen...

Gustav Lundblad sa...

Maud Olofsson?