fredag, februari 16, 2007

A Fresh Start?

Roger Mogert levererar, helt utan krav på ersättning, en ny affärsidé åt Federley.

Uppdatering: Glenn också. Åt Kevin Federline.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lutar åt ett slagläge för bra för att missa! Federley och andra liberaler har ju varit ständiga underdogs i den intellektuella diskursen och den ideologiska kampen över idéer - och vanligt och seriöst folks liv har varit dom som fått lida pin när principer och fundamentalism har gått före sunt förnuft. Ventilen för den patologiska frustration som dom liberala talibanerna känner kan mycket väll vara krogbranschen. Det känns rätt. Och dom kommer dessutom undan billigt och "räddar ansiktet" som man säger. Vi vet ju alla vilka clowner liberalerna kommer att framstå som om några år - om inte redan nu (jo). Nej - mitt råd till Fedreley, Stureplanscentern, stöd- och hetsätande salladsdyrkare, och diverse svartspritsförsäljande libertarianer är att löpa linan ut fullt: överge politiken och starta upp krogkedjor. Vi kommer alla att tjäna på det.

/J

Krister sa...

I have a dream...

...att någon gång i framtiden kanske vänsterdebattörer intresserar sig för sakfrågorna istället att slänga åt sina meningsmotståndare diverse tillmälen. Fast det är nog en orealistisk dröm... ;-)

glenn sa...

jaså det är sakfrågan federline är intresserad av? kunde lurat mig. han bara råkar ha ett väldigt massmediavänligt sätt att bedriva politik på.