måndag, februari 26, 2007

Föräldraföreningen mot landsting

Krohnman har hittat en bild från längesedan.

Who's yo' daddy?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ljuva tider innan Borg sålde sin själ för en moderat ministerpost. På den tiden var han en riktig människa.

Anonym sa...

Den där snubben skulle kunna var alternativ bild till Milton Frihetssons profil.

ia sa...

Vi bör ställa Anders Borg till svars för hans fruktansvärda ungdomsförsyndelser. Som Tyskland efter kriget hade denazifieringsprocesser bör Anders få genomgå ett ideologiskt reningsbad där han idag får svara för vad och hur han tänkte när han ansåg att knark var bättre än landsting. Nu när vi plågat Lars Ohly och hans kompisar så länge är det dags för Anders Borg och gänget.

Anonym sa...

ia:
Då får du, eller vi, vänta länge. Något "reningsbad" blir det inte ifrågan om. Speciellt när dom flesta av landets jpurnalister, "opinionsbildare", och andra "experter" i det "offentliga rummet", har precis samma åsikter som Borg har (nu och då).

Mazze sa...

Tror nån verkligen på allvar att hans åsikter är så fruktansvärt annorlunda idag? Han har bara blivit mer pragmatisk, och som nån påpekade ovan; maktkåt. Jag minns när man såg hela det gänget på tv, Gergils, Stegö Chilo, nån fet skallig typ i cowboyhatt och Alexander Bard. Allt som oftast hos Aschberg eller i nåt debattprogram på fyran. Allt som oftast sent på kvällen. Jag tror att de allra fletsa (möjligen med undantag för MUF:are och LUF:are) såg dem som nåt slags pittoreskt inslag. Ett skämt, vilka fascistoida stolligheter. Idag är det extremt mycket lättare att hålla sig för skratt.

Robin Hood sa...

Anders Borg har ju rätt, landstingen dödar fler än narkotikan i Sverige.

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_11679177.asp

Christian sa...

Hej,

vi har en misstänkt kommunist i vårt gäng. Han kallar sig Sebastian, ganska ljust hår, blåögd och lång.
Jag samlar just nu bevis emot honom, kan ni bekräfta att han faktiskt är kommunist? Enligt rykten är han högt uppsatt inom VPT och bedriver en massiv propagandakampanj för kommunism. Enligt källor skall han och Esbati ha setts tillsammans på krogen Lilla London i Göteborg.

Inom VPT går han tydligen under namnet Lenin-Sebbe.

Tacksam för svar

Anonym sa...

Hur konsekventa är vi? När vi blir kritiserade med argument som "ni gillade stalin" och "kolla hur det gick för Albanien" svarar vi : diskutera realpolitik och försök inte blanda bort korten. Det finns element i vår historia vi gjort upp med och ännu mer som vi är stolta över.

Sen förlorar vi valet och försöker till varje pris hänga ut Borg som en gammal nyliberal tokstolle i studentrock...

Vad blir då skillnaden oss mellan när det gäller debatteknik? Att han har långt hår nu och vi hade långt har då?

Ia sa...

We'll wait forgäves brother.

Äh, jag menar egentligen att han inte behöver stå till svars så himla mycket, det är ju så det är: liberaler är nyliberaler i ungdomen och socialister är kommunister.