onsdag, april 11, 2007

Det ska löna sig att arbeta

Via banal, som dock har tagit bort länken. OBS: Innehåller jobbiga bilder de sista 30 sekunder.

6 kommentarer:

banal.blogg.se sa...

Vill bara inflika att länken är död. Jag plockade bort posten för att jag inte ville utsätta någon för slutet som inte borde se det.

Och om någon mot förmodan undrar varför jag lade upp det så var det i samband med en liten reflektion över det markant ökande bruket av repetitioner i politisk retorik.

Kerstin sa...

En stark video, alla borde tvingas se den, vare sig de tål slutet eller inte. Bilderna är ändå bara en blek avspegling av verkligheten, som är ännu mycket värre.

Tobias sa...

igår träffade jag min grupp jag jobbar med i statsvetenskapen.. vi skulle skriva om vilka inslag av direktdemokrati vi har i sverige. vi kom inte så långt. en kvinna i gruppen är från irak. hon berättade att hon fått ett samtal under natten från en släkting i irak. någon militantgrupp hade tagit sig in i hennes släktingshus och klippt av huvudena på alla barnenen och en av föräldrarna. på en av sönderna hade de bytt huvudet mot ett hundhuvud. inget görs för släkten har tidigare varit anhängare av saddam...jänkarna skiter i det.

jävla djur. fy fan. jävla

Anonym sa...

ofattbart vidrigt, men kalla inte irakierna för jävla djur, det är rasistiskt. De militanter som gjorde det hade antagligen varit med om liknande grejer och på så vis radikaliserats. Alla sidor måste börja se de andra som människor, att kalla folk för djur hjälper inte den processen - även om det är på en blog långt borta.

Anonym sa...

öööö jag skiter väl i vem som gör det.. grejen är att NÅGON eller NÅGRA har gjort det. de är djur av den vidriga sorten. att inte kalla dem för jävla djur är att ge dem ett människorvärde de inte har. inte sagt att de inte har rätt till det. men de har det faktiskt inte när de gör det.sen sa jag ju inget om att de var iriakier som var djur utan de som gjort det.kan vara irakier behöver inte vara det. /tobias

Anonym sa...

"öööö jag skiter väl i vem som gör det.. grejen är att NÅGON eller NÅGRA har gjort det. de är djur av den vidriga sorten. att inte kalla dem för jävla djur är att ge dem ett människorvärde de inte har."

Saddam Hussein har även han stått bakom många vidrigheter. Familjen du talar om hade, enligt egen utsago, stöttat honom. De som utförde detta dåd lär väl ha resonerat i linje med dig. Att den som stöttat Saddam är djur som saknar människovärde. Så din hållning blir ju inte särskilt konstruktiv. Vad som måste göras är att människor försonas och lägger det förflutna bakom sig...