fredag, april 27, 2007

Fett med blogg

Mitt tvångsmässiga ventilbloggande på fritiden har föranlett ett omnämnande av undertecknad hos ekonominyheterna.se som ”en av Sveriges 11 tyngsta bloggare”.

Man tackar. Men heter det inte tyngaste?

17 kommentarer:

Kirderf sa...

Nej.

Anonym sa...

verkligen inte, skärp dig Ali!

Anonym sa...

Fel att du listades, när inte Dick Erixon kom med. Han har långt fler läsare, är mer inflytelserik och skriver mer seriöst. Dessutom är han mycket mer innovativ och ser utanför boxen än vad du gör, med dina gamla trötta verklighetsfrånvända extremvänsterfloskler.

(Ta det inte personligt)

Anonym sa...

Hade inte du lagt av med bloggandet, Esbati?

Du lade ju upp en länk till någon gammal tysk schlagerlåt som "avskedsinlägg", och sedan var det radiotystnad här ett bra tag.

Anonym sa...

Hur tröga är ni? Fattar ni inte skämt? Nu när Ali för en gångs skull försöker vara rolig!
Men tyvärr, jag håller med ovanstående anonym - Dick Erixon är den TYNGASTE!
UM

Gruv.arb sa...

Jag håller med, han Dick verkar vara betydligt fetare. Han verkar suga fett.

La Paloma sa...

Sedan Ali, av ren kärlek till våra bevingade vänner, slog sig in som duvfarmare har hans humor utvecklats radikalt.

Vi vet redan av välunderrättade källor att han sitter i sitt duvslag och funderar på att "komma ut" med sin hobby och den mycket underhållande form av humor han odlar där.

Lycka till Ali! Vi i västra bergens duvförening hoppas på dig!

Gruv.arb sa...

Märkligt, jag i min enfald trodde man föder upp i en duvfarm, man odlar knappast där enligt mina erfarenheter som duvfarmare, men vad vet jag som inte är nyliberal.

Kerstin sa...

Bra satir över sfi-undervisningen.

Fast när jag arbetade som sfi-lärare så lärde jag alltid ut att det heter "tung, tungare, tungast" :-).

Jonas Gifting sa...

Varför utnyttjar du inte en kommunistisk bloggtjänst istället, Ali Esbati?

Anonym sa...

Gratulerar! Hade dock varit skandal om den inte funnits med på listan.

La Paloma sa...

Nyliberal?

Vet hut! Vi i västra bergens duvförening är antingen ättlingar som jag själv till det stolta varvsarbetarproletariatet eller gamla varvsarbetare själva.

Duvslaget är, som Ali upptäckt en proletariatets fritidssysselsättning.

Från att ha varit en uttalad duvofob till att numera helhjärtat omfamna dessa underskattat intelligenta varelser är Ali ett företräde bland oss andra i arbetarklassen, om han bara kunde "komma ut"...

Gauss sa...

Anonym 7:56 skrev:

"Fel att du listades, när inte Dick Erixon kom med. Han har långt fler läsare, är mer inflytelserik och skriver mer seriöst. Dessutom är han mycket mer innovativ och ser utanför boxen än vad du gör, med dina gamla trötta verklighetsfrånvända extremvänsterfloskler."

Dick Erixon ser utanför boxen?!?! Du måste vara komiker. Något mer trångsynt, endimensionellt, fördomsfullt och lögnaktigt än Erixons blogg finns f-n inte. Jag haft flera mejlväxlingar med Erixon och baxnar helt enkelt inför snubbens ohederlighet och skurkaktiga väsen.

Anonym sa...

Och nu tigger Dick Erixon pengar för att kunna fortsätta att blogga. Säkerligen kommer han att få in tillräckligt med stålar för att fortsätta, ty det finns det alltför många konservativa högermuppar för som vill ha sin skeva världsbild ideligen bekräftad av någon adrenalinstinn skränfock.

Anonym sa...

Socialistisk ideologi: Alla ska ha det lika, man skall inte tjäna på att vara bättre. Lika lön ger dålig motivation. Man skall tydligen tjäna lika mycket oavsett arbetsbörda. Skeva fanskap.

Anonym sa...

Vem är Dick Erikson?

Anonym sa...

Dick Erikson är en högerextrem bloggare med åsikter som Fredrik Malm, Stureplasncentern, amerikanske neokonservativa, och andra med typiska borgerliga värderingar.