måndag, april 30, 2007

Kompisar från förr

Irans kärnkraftsprogram inleddes på 1970-talet med aktivt stöd från USA. Det ansågs allmänt vara en jättebra grej att göra. Bilden hittad hos Pierre Gilly.

9 kommentarer:

Mårten sa...

Typsnittet i rubrikerna är kusligt likt Absolut Vodka-loggan.

Benjamin sa...

Skillnaden måste väl vara att shahen i alla fall vad jag vet aldrig öppet deklarerade att han ämnade förinta ett annat land och dess befolkning från jordens yta. Det känns som en ganska väsentlig detalj...

Anonym sa...

"Skillnaden måste väl vara att shahen i alla fall vad jag vet aldrig öppet deklarerade att han ämnade förinta ett annat land och dess befolkning från jordens yta. Det känns som en ganska väsentlig detalj..."


Det har ingen annan Iransk ledare gjort heller som du mycket väl vet "Benjamin".

Att uttalande handlade om att utrota den sionistiska ockupationsregimen från tidens tand är en helt annan sak och helt i linje med tex. Sydafrikas och Rhodesias öde.

Vi vet vilka som spann vidare på förvanskningen och vilka som vidmakthåller offentliga lögner ("Israel" AIPAC och deras mäktiga mediekonglomerat) och naturligtvis småsionister och folkmördarförespråkare som "benjamin"...

Benjamin sa...

Yes. Allting är en stor judisk konspiration, banker i Schweiz och amerikansk media, Bonniers, månlandningen, fotbolls-vm i Sverige 1958, AIPAC, blaha blaha...Allvarligt talat, är det inte dags att ni förnyar er retorik en aning? Det börjar bli LITE tröttsamt.

Anonym sa...

Visst, för tio år sedan kanske du hade kommit undan med att gallskrika "konspirationsteorier!" eller "antisemitism" men AIPAC/Israels inflytande över amerikansk politik är så påtaglig och väldokumenterad att du kan gå på den, de stora propagandatrumpeternas kryperi inför pariastatens folkmord på icke-judar likaså.

DET är tröttsamt "Benjamin" dina lögner och fabricerade Iran-uttalanden likaså.

För det är väl konspirationsteorier och förintelseförnekelse att den judiska folkmördarstaten är den största mottagaren av amerikanska skattepengar? Pengar man inte skulle överleva en dag förutan. Och inte har väl pariastaten och deras "israel-first:ers" i USA något något som helst att göra med ockupationen av och kriget mot deras grannstater?

Benjamin sa...

Herreg-d..."propagandatrumpeternas kryperi inför pariastatens folkmord på icke-judar"...Jag visste väl att det var ett misstag att hoppas på att det faktiskt fanns även psykiskt friska människor som läste och skrev kommentarer här. Jag hade fel. Ta nu dina kvällspiller och sov en stund.

partisan sa...

Sanslöst att det finns människor med sådant starkt, starkt, hat mot Israel. Vad kan det bero på? Finns ett dussintal-konflikter i världen där fler människor dör än den mellan Israel och Palestina. Ändå är Israel en bla bla bla. Men vem orkar bry sig? Fortsätta hata om ni mår bättre då.

(Intressant att Internets värsta rötägg finns på Esbatis blogg)

Anonym sa...

hmm... kanske beror det på samma sak som att miljoner människor i decennier uttryckte ett 'hat' mot sydafrika. men du som rasist har väl en annan förklaring, vad vet jag.

men jag håller med om att det är intressant att internets värsta rötägg finns hos esbati. högerfolket som skrivit här så länge jag har varit inne o kollat är huvudsakligen jävligt obehagliga äckel. även här tror jag väl i och för sig att du som rasist kan ha en annan åsikt.

/j

Thomas Palm sa...

Annat intressant faktum om denna våldsamt antisemitiske Ahmadinejad: han har skänkt $27,000 till ett judiskt sjukhus i Iran!
http://www.csmonitor.com/2007/0427/p01s03-wome.html?page=1
Visst är det jobbigt när allt inte är svart eller vitt.