måndag, maj 21, 2007

Indiviiiden är politikens utgångspunkt en man

Fredrick Federley rapporterar från den liberaaala CUF-stämman:
Det blev ett tydligt utslag på föräldraföräskringen. Den ska inte vara individuell.
Liberalt med lön efter kön? Jajemän!

11 kommentarer:

Tobias sa...

Vem hävdar att vi anser att människor ska ha lön efter sitt kön?

Federley sa...

Haha, du är rolig Ali, har du någon aning om vad jag pläderade för eller röstade för? Nej trodde det, jag är för individuell föräldraförsäkring.

Anonym sa...

Federley,
då borde du väl vara rejält förbannad över beslutet också, och inte bara avmätt konstatera på två rader?

Du brukar väl inte vara känd för att hålla käften?

Seså, peka nu mångordigt ut dina partikamrater som kvinnoförtryckare och kanske lite maffiatalibaner också. Heja FF!

Ali Esbati sa...

Jättekul att du är för individuell föräldraförsäkring, Fredrik. Jag kan - om jag tröskar igenom de stora ordmassor som inlägget utgörs av - inte se att jag påstått motsatsen där.

Anonym sa...

Alltså. Trots att du är en ordkonstnär av ofantliga mått så förstår du inte Ali att en text kan förmedla ett budskap utan att detta budskap i sig är bokstaverat fint och tydligt i en mening.

Ex: "Ali Esbati är en virrpanna som saknar förståelse för de enklaste begrepp. Han tycks vara helt historielös och fullt beredd och villig att upprepa misstag som finns dokumenterade i 100-tals böcker och artiklar."

Var i ovan textmassa står det att jag tycker att du är korkad?

Ali Esbati sa...

Inlägget handlar om ett beslut som fattades pa CUF-stämman. Jag kunde möjligen skrivit, "en fagel viskade i mitt öra att"...

Anonym sa...

Federley din jävla borgarbracka.
Du blir inte snällare för att du är för individuell föräldraförsäkring, det överskuggas av att du är fortfarande för att betala pengar till att bomba och lemlästa palestinska barn, samt hyllar Chicago-skolans politik som ställer ekonomin framför demokratin som t ex hos Thatcher och Pinochet.

Anonym sa...

Federleys(iksom Leijonborgs för övrigt) förebild idag är alltså Kina..
De s k nyliberalerna hyllar inte bara Thatcheristiska och Pinochet-regimer utan även den sk "kommunist"-diktaturen Kina.

Det är så borgarna vill att svenska arbetare borde ha det, arbeta 16 timmar om dygnet utan rast, sova över på sin arbetsplats, inga fackföreningar. Fritt spelrum för kapitalets diktatur.

ClaesW sa...

"Det är så borgarna vill att svenska arbetare borde ha det, arbeta 16 timmar om dygnet utan rast, sova över på sin arbetsplats, inga fackföreningar."

Så gör kineserna för att de vill, för att de har FRAMÅTANDA. De är inte intresserade av att lata sig som oss svenskar. De jobbar dessutom för väldigt låga löner så att de som verkligen förtjänar att bli rika (entreprenöööörerna) blir jätterika.

Anonym sa...

Varför vill en nattväktarliberal ha en statsfinansierad föräldraförsäkring överhuvudtaget?
Se på alla andra länder som klarar sig utan patetiska avelsbidrag.
Kvinnorna där är inte hemmafruar, tvärtom de är mer frigjorda och självständiga och börjar jobba mycket tidigare efter förlossningen än de svenska.

Varför vågar inget parti på allvar ifrågasätta avelsbidraget som sådant istället för att bara gagga om kvotering

Anonym sa...

Nattväktarfascistliberalen som hatar skatter lever dessutom just på bidrag på 50000kr/mån av skattebetalarnas pengar och har just varit med och beslutet att ta ytterligare 2000 i månaden av våra skattepengar.