måndag, maj 21, 2007

Mellanösterns enda demokrati bedriver dialog och diplomati

Den palestinske fredsveteranen och oberoende informationsministern i samlingsregeringen Mustafa Barghouti misshandlad av israelisk polis.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan...Och inte ett knysst om det i DN, SVD etcetera.

Nästa gång någon påstår att Israel är en demokrati ska jag hänvisa dem till din blogg

mika sa...

"Israel" är en apartheid-etnokrati och kan per definition som sådan inte vara "demokratisk", vad vi nu kan läsa in i detta urvattnade och misshandlade begrepp..

Anonym sa...

Demokratibygge:
http://bagnewsnotes.typepad.com/bagnews/2007/05/liveleak.html
Micke

Dr. Hansson sa...

Det är intressant att studera "kvaliteten" på kommentarerna på den här bloggen. Jag tror inte ens att smink- och modebloggarnas kommentarer håller sämre intellektuell kvalitet än dessa. På liberala bloggar förs intressanta debatter i kommentarerna med oliktänkande i ett öppet klimat och med högt i taket. På några vänsterbloggar likaså (ex Jonas Morians blogg).

Men här på "Esbatis kommentarer" är nivån förbluffande låg. Rasistiska och antisemitiska förolämpningar, hat mot demokratier och allmän ohederlighet (censur av oliktänkande, bortsållning av fakta som ifrågasätter Alis fantasier).

Oavsett vilken politisk utgångspunkt man har så kan nog alla vara överens om att kommentarerna och inläggen på den här bloggen ligger oerhöt nära den intellektuella nollpunkten, och bidrar med exakt ingenting.

Sådana inlägg, sådana kommentarer.

Rob sa...

Hahah så värdelös länk.
Man ser ju inte ens bakgrunden till det hela.
Eller det är ju klart, det var säkert amerikanska soldater så de sprängde ju självklart skiten utan anledning, sorry glömde det.