torsdag, juni 28, 2007

Reklam: sommarläger i Flen

I helgen arrangerar vänsterpartiet i Flen ett sommarläger med tipspromenad, bad och grillning, samt förstås politiska samtal, kring tre intressanta föreläsningar med Flammans Aron Etzler, tidigare pr-konsulten och Ung Vänsterordföranden Jenny Lindahl Persson, och författaren till succéboken FrP-koden Magnus Marsdal.

Läs mer här.

9 kommentarer:

butjo sa...

Jag som trodde att vänstern såg ner på all form av reklam? Tänk om denna post skapar ett behov inom mig av att åka till Flen och grilla, trots att jag egentligen har vettigare saker att göra? Vad är skillnaden på detta och på den reklam som jag möts av på stan som får mig att vilja köpa BigMacs och stringtrosor från H&M?

Ali Esbati sa...

Bra att du bearbetar dina vanföreställningar. Jag är glad för din skull.

Anders_S sa...

FRp-koden är verkligen intressant. Kort säger han att problemet är att vänstern övergivit politiken för social rättvisa till förmån för identitetspolitik. Därför får inte vänstern arbetarnas röster. Bort med identitetspolitiken och in med klasspolitiken blir ju då lösningen.

SP i Holland är ju också intressant. De har visserligen gått åt höger i många frågor under senare år, men är ändå mycket intressanta. De tillåter motsvarigheten till Socialistiska Partiet i Sverige att var en del av SP (Holland). Med egen tidning och allting. Jag har länge undrat varför inte vänsterpartiet kan göra så. Tillåta organiserade minoriteter alltså.

Zebskij sa...

Frp-koden råkar inte finnas på svenska? Nej, jag orkar inte läsa igenom hela boken på norska :D

Alexander sa...

Är det ett sk "omskolningsläger"?

Ali Esbati sa...

Zebskij,

Lite kinkig är du allt, det är nyttigt att läsa på de norska och danska, och man kommer igång ganska snabbt. Nej, tyvärr finns inte boken på svenska än, och det är en stor brist. Jag hoppas dock att den kommer snart på svenska, och jag vet att det norska förlaget (Manifest) jobbar på saken, så håll utkik.

Fru K sa...

Härligt :) Hoppas regnet håller sig borta!
Kram och solidaritet!

Patrik Renfors sa...

Man är lite knäpp som tillbringar semestern med politik, när det har ett litet uppehåll i kommunpolitiken. Men det ska bli både trevligt och nyttigt med lite idédebatt, analyser och en grillning och skoj. Jag ska i varje fall dit i helgen.

Glöm inte heller att komma på nästa arrangemang i sörmland, Lars Ohlys sommartal med ljuv vänstermusik i Gnesta - 12/8.

Kristoffer sa...

självklart är det inget omskolningsläger.
Dett läger kommer att hållas i en sann 1930-tals Sovjetisk anda.
Solidaritet, Socialism och Rättvisa.