lördag, augusti 18, 2007

Terrorisera inte folk med juridiskt försvar och sånt där[Tack till Erik F]

12 kommentarer:

Illwill sa...

Bra försök. Låt mig gissa, alla vita är rasister och hatar ditt folk? Pröva att läsa hela artikeln nästa gång, DN må dölja fakta när det gäller dina likar i Sverige men ibland så finns det mer information att läsa än det på första-sidan.

"Raghad Saddam Hussein, som flydde i samband med den USA-ledda invasionen 2003, anklagas för terrorism och andra brott."

Till ditt försvar kan jag hålla med om att DNs artikel var riktigt dåligt skriven, speciellt delen på första-sidan.

Anonym sa...

"Ditt folk"?

Hur mår du egentligen Alex?

Mår du lika dåligt som ditt folk bakom murar kärnvapen och taggtråd i "israel"?


F.ö är det huvudsakligen den fjärtande komaterroristen Sharon och hans övriga ockupant"ministrar" som borde sökas för brott mot mänskligheten, inte deras offer.

Alexander sa...

Jävla idiot.

Naseer sa...

Ali, det är inte ofta jag har anledning att klaga på dina åsikter, men denna gång sjönk du rätt lågt.

Om Raghad hade varit efterlyst för att endast skött faderns försvar så hade du haft en poäng. Men nu vet du likaväl som jag att Raghad Hussein är en förbrytare mot folkrätten.

Det här dragit hos vänstern att se världen i svart och vitt är det enda som hindrat mig för att engagera mig politiskt i ett parti som annars står nära mina egna värderingar.

Nasser sa...

Ps. och det partiet skulle i så fall vara Sverigedemokraterna.
Varken USA eller Israel har någonsin brutit mot folkrätten men det har Saddam liksom Chaves Castro Ahmadinejad och de andra terroristerna!

Anonym sa...

Nänä, det är klart att motståndare till anglo-amerikansk kolonialism inte skall ha juridisk hjälp.

De skall kidnappas och skickas till show-tribunalen i Haag eller bagdad.

Deras barn barnbarn och alla tänkbara involverade i "brott mot mänskligheten" skall också jagas tills total USraelisk hegemoni råder...

Queen sa...

Raghad är inte inblandad i någonting. Det är en kvinna vars hela universum rasat. Hela hennes familj är nästan utplånad. Hon hade det inte så lätt när hennes far levde heller. Försök att lugna ner er, alla hatfulla typer!

Vad än hennes far har gjort är det inte hennes fel. Eller talar vi om någon sorts arvvsynd? Vad ska man ha henne till? Ska man gotta sig i att våldta och kränka Saddams dotter också? Vet ni vad? Den nuvarande regimen i Irak är 100 gånger värre än Saddam! För de är inte bara vidriga, de är även ynkliga våldtäcktsmän också!

Och den som försvarar detta pack, är lika vidrig, oavsett om man heter Nisse eller Nasser! Fy fan säger jag!

Om jag fick bestämma skulle inte den nuvarande regimen i Irak ens ha hand om en hönsfarm. För hönsen har större hjärnor och mer heder i kroppen! Än en gång: Fy Satan.. för alla amerikanska tjänare och kollaboratörer

Per sa...

"Om Raghad hade varit efterlyst för att endast skött faderns försvar så hade du haft en poäng. Men nu vet du likaväl som jag att Raghad Hussein är en förbrytare mot folkrätten."

Ehh? Jaha? Varför skulle han "veta" det och hur "vet" du det? För att ockupationsmakten och dess lakejer anklagar henne för "terrorism och andra brott"?

Låt oss kolla runt lite. Euronews, juli 2006:

A new list of Iraq's most wanted includes Saddam Hussein's eldest daughter Raghd and his first wife Sajida.

The pair are accused of using money stolen by Saddam during his leadership to finance Sunni Muslim insurgents.


Nu säger BBC:

Raghad Saddam Hussein, who fled the 2003 US-led invasion, is accused of terrorism and other offences.

[...]

Last year Iraq put Raghad and her mother, Sajida, on a list of its most wanted fugitives, alleging they supported the insurgency in Iraq.


Inte så mycket nytt där.

Vad säger den trogna imperialistiska megafonen Radio Free Europe, jo:

The request is for police to aid in locating Hussein and extraditing her to Iraq. Iraqi officials want to prosecute her for inciting violence and "terrorism."

Låt oss utgå från att dessa oerhört begränsade och okonkretiserade uppgifter stämmer. Om hon stödjer motståndet mot ockupationen - mycket bra! Om hon gör det med stulna pengar - går att ifrågasätta lagligt och moraliskt även om det är bra att pengarna går till ett gott syfte, men "folkrättsbrott" och "terrorism"? Skulle inte tro det. Och det begriper väl varenda människa att det inte är anledningen till att hon förföljs.

Vet du något som inte vi vet så är du väldigt välkommen att berätta!

Naseer sa...

Nasser, varför skulle USAs och Israels folkrättsbrott nollställa Saddams, Chaves' Castros eller Ahmadinejads brott?

Nu tänker du i svart och vitt igen.

Och att försöka sätta in mig i ett sverigedemokratiskt sammanhang är bara sorglig argumentationsteknik på dagisnivå.

Naseer sa...

Per, jag vet eftersom jag är irakier.

Den så kallade "motståndet mot ockupationen" är inget annat än terrorister, radikala islamister och baathpartister som vill återvända till makten.

De som verkligen borde göra motstånd, nämligen det irakiska folket, mördas varje dag för att de vågar yttra sig.

Ta dig ett snack med den irakiska gatan (förvisso förstår jag att du inte har denna möjlighet, men det hade varit toppen om du kunde gjort det) så kommer du att förstå att det så kallade "motståndet" är lika avskytt som USAs närvaro i landet.

Terror är aldrig någonting man ska stötta, vare sig den begås av väst eller öst.

Att likställa den östländska terrorn med "motstånd mot ockupationen" är att förlöjliga miljontalet människor som önskar göra slut på ockupationen men som aldrig skulle få för sig att mörda en annan människa för att göra det.

Mikhas sa...

Det finns svartfötter och förrädare överallt och i alla sammanhang, de som begagnar ockupationsregimens retorik och kallar det Irakiska ockupationsmotståndarna för "terrorister" förtjänar inget annat epitet.

Dessa har säkert lika lite kontakt med "mannen på gatan" i Irak än vad amerikaner och "israeler" har, istället känner de väl till den högre nyrika samhällsklass de själva kommer ifrån, samma klass som tjänar stort på den USraeliska "stabiliteten" i Irak...

Per sa...

Helt korrekt, mikhas.

I vilket fall som helst fick jag inget svar på min fråga. Men det hade jag faktiskt inte väntat mig heller.