lördag, augusti 18, 2007

Brink i LO-tidningen

LO-tidningen har i senaste numret en fin porträttintervju med Josefin Brink. Läs den.

För övrigt är LO-tidningen en tidning som man bör prenumerera på. Intressanta reportage, bra kultursidor och väldigt mycket matnyttigt – både statistik och kommentarer – om arbetslivet och arbetsmarknaden. Så bra att man faktiskt blir beklämd varje gång tidningen kommer. Över att arbetslivsfrågor – det gäller alltså en överväldigande majoritet av den vuxna befolkningens dagliga livsvillkor! – är lågt värderat i det dagliga nyhetsflödet. Och över att det är så sällan som dagstidningar, och TV-nyheter tar upp och utvecklar det som LO-tidningen. Det säger också något om vår tid. Hur som helst: det är billigt att prenumerera. 395 kronor per år, 210 kronor för LO-medlemmar.

16 kommentarer:

Alexander sa...

Tycker det är lite ironiskt att din blogg är en stor reklampelare där du kränger medlemskap i Ung Vänster samt gör reklam för diverse böcker och tidningar.

Du agerar väldigt kapitalistiskt om man säger så. Varför inte leva som du lär?

Anonym sa...

är det inte väldigt ironiskt att du faktiskt tror att du skrev något smart, alexander?

/j

Anonym sa...

Don't feed the trolls!

vidugavia sa...

Det är lugnt. Trollet i fråga är så hungrigt och dumt så att det har börjat jaga månost...

Västerhus sa...

Fin tjej, träffade henne några ggr under den "destruktiva" tiden men upplevde henne inte som sådan.

Mer impulsiv i så fall.

I alla fall är hon ett typexempel på hur verklighetsförankrad partipolitik kan vara. Fast hon tjänar fantasisumman 50.000 var det inte länge sedan hon hankade sig fram som oss andra under systemskiftets 90-tal sådant sitter i, länge.

Anonym sa...

wow! committed girl:

"Via ett vikariat på Dagens Nyheter hamnade hon på Aftonbladet där hon bland annat vägrade ringa hem till Astrid Lindgren klockan halv sex på morgonen för att kolla ett rykte som sa att författarinnan avlidit under natten.

– Min feminism har vuxit fram med tiden, av erfarenheter från arbetslivet som ung tjej, tillfälligt anställd med sextrakasserier och sådant. Sedan träffade jag andra, mer skolade tjejer som kunde se ett mönster, säger Josefin Brink"

losers

Kom över till den ljusa sidan sa...

Alexander!

Du är allvarligt störd, sök hjälp!

Anonym sa...

Jag håller med. LO-tidningen är väldigt bra.

Emil sa...

Alexander: visst finns det en viss ironi i att detta är den mest genomkommersialiserade bloggen jag sett men å andra sidan så är det ju lite av en paradgren för vänsterpolitiker att inte leva som de lär....

Tänk på GP:s uthängning av Bo Lundgren för att han bodde i villa, Lars "friskolor är onda men inte för min dotter" Ohly, Mona "det är coolt att betala skatt bara jag slipper" Sahlin, osv, osv. Jag tror inte ens att vi behöver gå in på Stalin, Lenin, DDR-snubbarna, Castro eller Chavez...

Ia sa...

Jag läste Dagens Arbete när jag hade tillgång till den, var också väldigt bra!

http://www.dagensarbete.se/

Emil sa...

Eftersom du tycks sitta lika oroligt av analklåda som jag när vi bevakar kommunistbloggarna Alex, så skulle jag vilja föreslå en lösning som passat mig i alla fall:

Konsistensfett!

Gärna tillsammans med ett dagligt grillsåslavemang i vattenpipa, Caj P´s blåa givetvis.


Sedan kan du sitta och spamma hur lugnt som helst..

Anonym sa...

Då tycker jag att ni två kan gå hem och gotta er med varandra och lämna vanligt hederligt folk ifred!

Emil sa...

Hmmm....jag vill bara påpeka att den sista kommentaren skriven av signaturen Emil inte skrevs av samma person (dvs mig) som skrev den första kommentaren under signaturen Emil. Vill också påpeka att jag (tro det eller ej) har kommit över analfixeringar och liknande för ett bra tag sedan. Det är tydligen för jobbigt att bemöta argument i inlägg. Jag börjar förstå att du ofta modererar inläggen Ali.

Emil sa...

Du kan radera samtliga inlägg i mitt namn Ali, jag har inte ens varit här förrän nu.

Tack.

Ps.Eftersom jag bara skriver seriösa inlägg om bolagsfrihet och frihet från massornas tyranni så är detta ändå inget för mig, hejdå!

Kalle sa...

Jag vet inte om man skall skratta eller gråta över din förvirrade svans av liberalmuppar Ali, men "Emil" tar nog priset för idag.

Snacka om personlighetsstörning, är alla dårhus nedlagda nu för tiden?

Gustav S sa...

Hur kan man vara så opålästa som er? Vi tar det hela enkelt.

Jag tror att Ali Esbati har den har bloggen för att få ut sina politiska åsikter till så många som möjligt. Eftersom han är av åsikten att man borde organisera sig för att få det bättre, och han råkar tycka att Ung Vänster är ett bra alternativ så är det väll inte på något sätt konstigt att han länkar dit?

Sen så vet ju alla som ens har gått gymnasiets samhällskunskap att socialism inte handlar om att bojkotta Coca Cola. Det handlar om att ta makten över våra liv. Om klasskamp. Jag har till och med för mig att Ali för länge sedan skrev ett inlägg om det.