fredag, september 21, 2007

Nelson’s dead, baby. Nelson’s dead.

Här har vi alltså en kille som inte alls är ansvarig för att ”divide people up”. Särskilt inte i Irak. Mina damer och herrar: The Decider.

5 kommentarer:

Anonym sa...

En som ÄR död är ännu en "anti-syrisk" minister i Libanon Just när landet eventuellt börjar närma sig ett enande parterna emellan med utsikter mot fred och försoning mot det ständiga aggressionshotet från USrael mördas alltid någon ur Hariri-klanen så att Syren kan få skulden.

Praktiskt, kriget för att skapa destabilisering fiendskap splittring och rädsla bland icke-judarna går vidare.

Papegojmediekonglomeraten kommer nogsamt att undvika nämna "landet" som uppfann bilbomben i dessa sammanhang så att inga naturliga associationer kan dras.

Nu kan ni somna om igen...

Anonym sa...

Med detta inlägg har du väl Ali nått dumhetens allra yttersta gräns. Grattis, skickar jönsstruten till dig nästa vecka.

Mr. JB

Anonym sa...

G.B är dum. Men detta bevisas inte av klippet. Vi fattar ju alla vad han menar med "mandelas", dvs en hypotetisk irakisk försoningsgestalt.

Lite intellektuell heder tack.

Ali Esbati sa...

Men hallå där. Inte säger jag att GB faktiskt menar att Mandela dödades av Saddam. Det är däremot en otroligt osmaklig och dum metafor. Därav texten i blogginlägget.

Anonym sa...

"Men hallå där. Inte säger jag att GB faktiskt menar att Mandela dödades av Saddam. Det är däremot en otroligt osmaklig och dum metafor. Därav texten i blogginlägget."

GB har inte talets gåva. Det är rätt välkänt vid det här laget. Inget man behöver påpeka var gång han slinter på tungan.