torsdag, november 01, 2007

Moderatledningen (ml)

Läs gärna min krönika i veckans Flamman.

26 kommentarer:

Hanna Löfqvist sa...

Superbra!

Anonym sa...

Bra avslutning.

Kapitalet talar som liberaler men agerar som marxister.

"Vänstern" talar som vänsterliberaler och agerar som liberaler.

Gissa vem som förlorar?

Uncle Sammy sa...

Men

Om kurvan med att fler får jobb fortsätter uppåt så blir det väl svårt för er? Så.... vad ska ni hoppas på? Att arbetslösheten/utanförskapet minskar eller ökar...?

Anonym sa...

Uncle Sammy: Men prognoserna från regeringen själv är ju att arbetslösheten ska öka framåt nästa val. Alltså att det är konjunkturen som ger folk arbete, vad är så konstigt med det?

Uncle Sammy sa...

Konstigt isf att konjunkturen inte gav fler jobb när de mer vänsterinriktade satt vid makten.
Jag menar att åtgärder som the alliance vidtagit gett en del jobb.

Anonym sa...

Bra ekonomisk analys där, Uncle Sammy.

Khab sa...

Jag håller med!

Onkel Tom sa...

Jag med!

Anonym sa...

Hurra!

Anonym sa...

Hur många är du idag Uncle Silly?

Uncle Sammy sa...

Idag är jag en person. Du med.

Uncle Sammy sa...

Det där var inte jag!

Lägg av nu kommunistjävlar!

Anonym sa...

.

HALLÅ????

Anonym sa...

Ali, varför anlitar du inte en ideell barnvakt åt liberalmupparna?

Eller ännu hellre, ta bort idioterna helt.

Uncle Sammy sa...

Fan... :-)
Tänkte säga i förra posten att det var en tidsfråga innan den människa som står bakom gissningsvis 8 kommentarer här skulle hi-jacka mitt alias.
Kom igen, gör något nytt.
Det här med att fejka alias har jag nog bara sett på Esbatis blogg och jag håller hjälplig koll på ett trettital bloggar.

Uncle Sammy sa...

Som sagt det där var inte jag utan några kommunister som försöker sabotera en seriös debatt.

Fast ni har rätt i att jag bevakar ett antal andra kommunistbloggar också, så glöm mig för idag, jag kommer tillbaka till mina fans när ungarna lekt färdigt. Kommer det ytterligare inlägg i mitt namn är det inte jag.

mvh:

(Real)Uncle Sammy.

Mia sa...

Det verkar som om den spammande liberalmuppen inte bara är totalhaverist och sjuk i huvudet utan narcissist med tillhörande störningar också....

Inget nytt på den här bloggen alltså, Ali tycks ha fått en fristad för galningar från yttersta högern.

Olof.G sa...

"kommunister som försöker sabotera en seriös debatt."

"mina fans"...

;)


Snarare ett "sabotage" mot en oseriös monolog från vissa exrema fascistelement på LUF. Mia´s beskrivning ovan passar in perfekt:

"Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning som kännetecknas av narcissistens extrema känsla av självhävdelse, bristande verklighetsuppfattning, sitt stora behov av att befinna sig i centrum och brist på empati."

Uncle Sammy sa...

Jo... Man kan ju kolla tiden på inläggen och se vem som är mupp.

Diagnostiserande verkar vara en utbredd hobby här- Själv har jag en dsm-IV för arbetets skull. Jag antar att somliga här snappat upp en del terminologi under resans gång....

Ali, Ali... Skäms du inte över din lilla barnsliga hejaklack? Troligen inte eftersom du alltid släpper igenom deras personangrepp vid de perioder du känner att du ska moderera...

Arne sa...

Tydligen försvann den självgode haveristen som han sade men lämnade en unken stank av fascism och multipelstörning efter sig...Om du hindrar anonyma inlägg, Ali, så kommer du att få bort 98% av de mest sinnessjuka galningarna från ultra-högern. Då slipper du dessutom sitta barnvakt åt LUF-kansliet...

Anonym sa...

Här är det banne mig rena rama sandlådan. Ali´s svans av förpubertala småglin förnekar sig sannerligen inte.

Sedan begriper jag inte retoriken och allt hackande på socialmoderaterna. I allt väsentligt delar de numera samma värdegrund som sossarna. Skillnaderna är obetydliga. På en skala höger - vänster hamnar socialmoderaterna långt till vänster om exempelvis Hillarys demokrater.

Jagar ni spöken?

Mr. JB

Anonym sa...

Vad tyst det blev på alla småglin plötsligt.

Orkar ni inte skrika fascist längre?

Mr. JB

Anonym sa...

Är väl ingen som seriöst menar att socialdemokraterna är socialister eller vänster. Så vad gormar du om? Moderaterna fortsätter i sossarnas spår det är inget snack om saken. Men svenskt näringslivs retorik och det folket som moderaterna hämtar ifrån, samt representerar, är inte samma som sossarna. Men visst när det gäller arbetspolitik i är den i all väsentlighet samma som sossarnas om man avser från allt snack om skatter och nya namn för olika åtgärder. Och för i princip den politik de kritiserade under valrörelsen. Gömmer arbetslösa i statistiken, pratar om en arbetslöshet kring 4% fast den egentligen är kring 6% (EUs definition, som de tjata så mycket om).

Fast vad har sossarna med oss som inte röstar på dom att göra, det var länge sen de börja gå mer åt marknadslösningar, bolagiseringar, försäljningar, besparingar.

Anonym sa...

Klart VP har med sossarnas politik att göra. Både VP och MP har samverkat med tidigare regeringar under Persson och delar ansvaret för den misslyckade politiken.

Mr. JB

nicklas eriksson sa...

Okej, Anonym, vem tar ansvaret för den sittande inte bara misslyckade utan också gravt kriminella regeringen då?

Anonym sa...

Koalitionen så klart. Sedan om den är kriminell, vilket är ett starkt uttryck, återstår att leda i bevisning.

De är tämligen värdelösa, den saken är klar. Vi kunde lika gärna haft det menlösa och inkompetenta sosseriet kvar, det är ingen skillnad.

Mr. JB