lördag, november 03, 2007

Rapport

Enligt Primelabs nya Twingly Report är denna blogg den fjärde mest "inflytelserika" i Sverige, efter Schulmans nedlagda, Politikerbloggen och Jinge. Nu är det förstås inte riktigt så det fungerar med inflytande - men det är ändå roligt att med sitt hobbyskrivande vara den fjärde mest länkade bloggen i Sverige enligt Primelabs sätt att mäta. Jag får passa på att tacka dem som läser och länkar.

3 kommentarer:

Jinge sa...

Man pratar om inflytelserika - bloggar, och sådant är givetvis inte möjligt att mäta med statistik.

Jag är givetvis nöjd med att vara med på listan, surt att TV4:s Politikerblogg ska utgöra smolket liksom Schulman... :-)

Anders sa...

Jag har aldrig riktigt förstått syftet med den så kallade "politikerbloggen"... Det känns mer som en hemsida vilken som helst, som råkar vara vänd emot politik. Niklas Svensson, som om jag förstått det rätt handhar "bloggen" - är inte det han som var reporter på Expressen, men som hamnade i onåd och fick sparken eller hur det var... Någon som vet mer om saken än jag, som i detta verkar blanda samman korten? :-)

Mvh
Anders

Anonym sa...

Niklas Svensson var ju som sagt den där reportern som fällde förre folkpartiledaren,(eller det bidrog kanske till det i långa loppet i spionskandalen) när han arbetade på Expressen och det handlade ju om det där om att de lusläste socialdemokraternas hemsida genom att lösenordet togs i bestittning. Niklas Svenssom fick veta allt om hur det låg till men han valde att inte berätta det för tidningens chef eller hur var det nu igen. Någonting ditåt var det då.