fredag, mars 28, 2008

Nostalgiskt samkväm i befrielsebranschen

Det afghanska folkets lycka kan nu bli fullkomligt.

3 kommentarer:

Magnus sa...

Snacka om att lägga spel med nationer - och visst borde man ha kunnat räkna ut att Ryssland kunde tänkas använda den här sortens trumfkort för att undvika att Ukraina går med i Nato.

Mikhas sa...

Västmakternas ockupationer har gått i kras, från den lilla nyetablerade NATO-enklaven och albangangsterväldet Kosovo på Serbiskt territorium till Irak och Afghanistan.

Plötsligt har det gått upp för USA att landstölden i Serbien inte kan legitimeras, att en stagnerad koallition av 30+ stater under vädjan hot utpressning och påtryckningar "erkänt" skamfläcken av över 190 FN-medlemmar däribland tex. Ryssland Kina Indien Brasilien och Indonesien som inte gör det, gör saken omöjlig.

Resolution 1244 säger klart och tydligt att Kosovo är Serbien och att inga (läs €Us statsbyggarstyrka av legoknektar poliser militärer och jurister, €ULEX) utländska trupper förutom FNs har rätt att närvara.

I Irak bor ockupanterna likt "israel" bakom murar enorma fort och bevakade palats under ständigt bombardemang från ockupationsmotståndet, situationen är ohållbar.

Afghanistan regeras av ockupationsmotståndet (av papegojmedia ständigt kallad "Talibaner") inte ockupanten USA och övriga villiga västmakter (däribland Sverige).

Inte undra på att McDonalds & Co är desperata, det var faktiskt USA som bad Ryssland om hjälp och nu sitter Ryssland (fast omringat av russofobiska NATO-regimer) med trumfkortet. De Ryska kraven innebär med största säkerhet att internationell rätt respekteras och att kosovo förpassas tillbaka till Serbien och förhandlingsbordet och att västmakternas Drang nach osten avstannar totalt.

Det bankrupta imperiet har inget att sätta emot...

Anonym sa...

Först och främst ska man nog ta det med en nypa salt. Vänta och se efter träffen i Bukarest. Varifrån kommer uppgifterna förresten?