tisdag, april 08, 2008

Att ge publiken vad den vill ha

Några islamistiska ex-terrorister som tidigare deltagit i bombangrepp för den palestinska saken kommer på bättre tankar, som till exempel att Islam är en dödskult och den nya nazismen, samt att det är viktigt att kämpa för ett stor-Israel som judisk stat. CNN och Fox News intervjuar, och de ska vara med på den årliga ”Christians United For Israel”-konferensen i Washington i juli.

Well, känsliga personer kan tycka att det hela blir lite skruvat, när de terrorangrepp som terroristerna utfört och tagit avstånd ifrån inte har ägt rum i verkligheten, och lite annat sånt där.

Men det viktiga är att vi står fast i kampen mot terrorismen, och alltid tror på det som rapporteras av medier som är lojala mot den vänsterländska civilisationen och dess försvarare.


[Via Mohamed Omar]

1 kommentar:

Anonym sa...

Skrev detta hos Bulten:

Walid Shoebat är ju sedan länge avslöjad som bluff. Inte särskilt svårt att se att han är en heller, kolla bara upplägg o design på hans hemsida. Det räcker med att följa länkarna på Wikipedia för att se att Walid Shoebat är en minst sagt haltande karaktär.

Det i Sverige (på senare tid) omdebatterade ordet "housenigger" vår ju också här en uppdaterad innebörd.

Han tillhör en rätt så liten men extrem kyrka (sekt) där en av denna kyrkas huvudpunkter är pro-israeliana.

Så länge Walid hela tiden bevisar att han är mer proisraelisk än någon annan är han med i värmen.

A-D