måndag, juli 07, 2008

Förtrupp i rasstat

Israels rasistiska kolonialpolitik föregår med olika medel på olika platser och på livets olika områden. I Hebron är det extremt våldsamma, mer öppet rasistiska våldsverkare, som med vapen, tillhyggen och trakasserier – allt från att slänga exkrementer på palestinska hus till att verbalt hota och förolämpa barn på väg till skolan – skapar ett helvete för redan trängda palestinier. Israeliska armén tittar som regel förstrött på.

En mobb med sådana israeliska kolonisatörer – ofta kallade ”bosättare” – i Hebron angrepp häromdagen Midhat Abu Karsh, en trettioårig palestinsk lärare från en närliggande by. De misshandlade honom, bland annat i huvudet, och släpade sedan bort honom en bit och band fast honom vid en elstolpe. Efter en stund blev han losstagen av israeliska soldater, innan han kunde föras till sjukhus av palestinsk medicinsk personal.

På det här filmklippet kan man på avstånd se bosättarna stå och skratta runt den fastbundna mannen, och sparka till honom medan soldaten står där. Det är så jävla vidrigt.

Trevligt att våra egna borgare festar loss för att fira raspolitiken, och att Fredrick Federley skänkte pengar till den israeliska armén, med förhoppningen om att Sverige skulle få en
tydlig och värdegrundad utrikespolitik
Nog är aktiv fördragsamhet med rasism och etnisk rensning både det ena och det andra.Se också: Anna Wester [1][2]

1 kommentar:

Susz sa...

Ett fruktansvärt brott mot mänskliga rättigheter. Önskar av hela mitt hjärta att personerna som begår övergreppen ställs inför rätta för det. Även de svenska "nazister" i Sverige som vi inte får förglömma. I mina ögon är nazism ingen ideologi alls- det borde till en kraftfull lagändring med mänskliga rättigheter i centrum.En global sådan- det är en stor risk om man ej ser till helheten...just socialnationalism har många namn med samma innebörd..nazism.