måndag, februari 23, 2009

Dokument utifrån om Iran, del 2

Måste återigen tipsa om den Iran-dokumentär som SVT sände del 2 av igår. Spännande, välgjord och med många tunga källor från olika läger.

4 kommentarer:

Jan Hårstad sa...

Gammelvenstre. Det er noe så senilt og autopilotisk over denne Marx-Muhammed alliansen. En gjentar paroler,setninger,fraser fra en helt annen epoke og fra helt andre situasjoner- som svært gamle folk bare har hundre setninger de omgir seg med.
Om man blåste støvet av Marxs Arbeidere i alle land,foren dere! ville det vært en revolusjon av tenkningen i Palestinaspørsmålet.
Både fatah og hamas,som slår ned på enhver demokratisk person,på lærere som streiker,på fagforeningsledere som kjemper mot deres respektive Partiapparater( de være seg på Gaza eller Vestbredden) for menigmann som lever under to varianter av diktatur: selvsøkende pengetyver hos Fatah og like brutale religiøse gangstere hos Hamas.
Enhver som har en bitteliten anelse om klassisk sosialistisk teori (Lenin,Rosa Luxemburg) ville naturligvis løse israel-palestinakonflikten med klasseforbrødring over grensene selv om det i øyeblikket ikke ser overvettes aktuelt ut.

Men istedet har det islamiserte gammelvenstre valgt å romantisere dette redselsfulle islamistiske Hamas som SELVE PALESTINA. Det er Gilbert og Fosse gigantiske bidrag av cover up:
hamas er en underavdeling av Hizballah og Iran og ble mer eller mindre oppfordret av sine foresatte i Beirut/Teheran til å ta en krig generalene trodde ville destabilisere Egypt og Jordan. At det palestinske blodet fløt ble oppfattet som en investeringer i sympati og politisk kapital. De er vampyrer,skrev et titall kjente arabiske kommentatorer. De lever på blodsspille.

Jeg føler meg helt kvalm ved tanken på denne demoen. Hadde den handlet om å gi det palestinske folket,fattigfolket,en verdig politisk representasjon,skulle jeg også gått i demo.

Det er noe så moralsk geleaktig oppløst rundt dette gammelmannsvenstre som hater Israel på autopilot og knapt gidder å studere det foreliggende verdensbildet.
Da jeg var ung i det maoistiske miljøet var det vanlig å snakke nedsettende om hvor senile og utgåtte på dato de gamle NKPere var. Og det var på en rekke punkter helt riktig. Nå har imidlertid ikke gammel-venstre oppdaget at de er på en prikk helt like de gamle kommunistene de hånte. Den politiske seniliteten har ført dem i armene på islamister. Er det ikke fantastisk? Fra jødene Marx,Luxemburg og Trotskji til Amedinejad,Hassan Nasrallah og Khaled Mashaal.

Hvem hadde hatt fantasi til å spå noe slikt?

Anonym sa...

Hvordan fungerer sensurfunksksjonen til DDR-ALI i dag ?

Er det bare papegøyene og puddlene dine som får komentere ?

Anonym sa...

Som om det inte räckte med de nyliberala dårhusmuppar som skitade ner din blogg innan Norge, nu tycks du ha fått med dig hela den sionistiska folkmördarlobbyn därifrån också.

Det kostar på att säga sanningar....

Oleg sa...

Den russisk-kyndige FSB-Ali vet han balanserer på slakk linje i sitt forsvar av Basar-partiet til teologene i Iran.

Det som forundrer meg med FSB-Ali er at han ikke publiserer et hyllningsepos for den nye Russisk-Iranske atomreaktor.

Ali bor i Norge som politisk asylant for å beskytte seg mot

http://www.sakerhetspolisen.se/


Hva ønsker Putin-mafian med sin Afghanistanpolitikk ?

Russia actually wants America's efforts in Afghanistan to fail, so it can secure "payback for the Soviet fiasco in the 1980s...and more importantly...highlight the collapse of NATO power, and with it, America's global dominance."

http://www.robertamsterdam.com/2009/02/what_does_russia_want_from_afghanistan.htm#more


Think strategic !

1- While Jiihadist are " occuppied " in A-stan they are not in the Caucasus

2- Each Jihadist killed in A-stan will not go in the Caucasus .

3- While NATO is " occupied " in A-stan , it is not on the Russian borders and especilly on the " new arctic front line " .
Canada and Norway had to dispatch choppers from their arctic territories to A-stan .

4- Each dollar spent in A-stan will not be spent against Russia .

5- While NATO and Jjihadists are " occupying " themseves in Afghanistan , " Russia is concentrating " and even can developp it's diplomacy in Latin America !


Think strategic !( And by yourself ! )