tisdag, februari 17, 2009

Integration of the nation

Den amerikanska militären har ganska svår torka på frivilliga och jobbar nu mer intensivt för att få invandrare att engagera sig i avdagatagandet av folk vars språk de kan tala. En saftig morot är möjligheten att på så sätt mycket snabbare bli amerikansk medborgare. Man får väl se deltagandet i väpnade angrepp mot andra länder som en del av de giltiga ”värderingar”som det numera är populärt att man ska dela för att bli medborgare.
“We’re going to give people the opportunity to be part of the United States who are dying to be part of this country and they weren’t able to before now,” said Sergeant Campos, who was born in the Dominican Republic and became a United States citizen after he joined the Army.
Dying, tror jag är ett nyckelord i sammanhanget.

[Via Progressiva USA: Pentagons första steg mot en amerikansk främlingslegion]

PS. På tal om medborgarskap galopperar moderaternas utlänningspolitiska hetstrojka vidare i ännu en annons på DN Debatt för det nya rasistpartiet. Det är samma artikel som varit publicerad på DN Debatt några gånger tidigare, med mycket små uppdateringar. Det mest uppenbart riktiga i artikelnm är att ”med allt det lockande och mänskliga följer problem som ett bra invandrarland måste våga se i vitögat” – att migrationsministern leder det stora regeringspartiets brunvandring torde vara ett sådant.

[AB][AB][Exp][Exp][SvD]

2 kommentarer:

Mattias Ericson sa...

Håller med dig i din som alltid välskrivna artikel. Det är klart att det här är rasistiskt förslag med två syften, ett att hålla SD utanför riksdagen, två att föra in deras politik i riksdagen. Moderaterna är livrädda att SD ska komma in, för de vet innerst inne att de kommer att samarbeta med dem om det ger dem makt.

Jag har själv skrivit lite om förslaget här: Stockholmsvänstern.

Vänliga hälsningar

Mattias

Anonym sa...

Wallraffande reporter rånad av SD-politiker:

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/136662-dold-reporter-ranad-sverigedemokret