fredag, mars 06, 2009

Panel

Har svarat på några frågor i SVT Opinions nystartade debattpanel.

(Övriga deltagare Erik Laakso och Mary X Jensen)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Varför ta med två debattörer (Erik Laaks, Mary X Jenssen) som har exakt samma åsikter i allt? Blir ju tämligen trögläst att först läsa två likadana svar med olika ord och sen ett annat svar, och sen börja om på samma bana. Håller samma (ständigt försämrande) kvalité som Debatt i övrigt nu för tiden.

Mary sa...

Har Lakso och jag samma åsikter i allt. Jahaja...

Oleg sa...

Lille ynkelige diskriminerte FSB-Ali må som vanlig ty til sine logrend puddler av likt tenkende sensur-fanatikere.

Jihadistene hoved-leiesoldater finner du i Petro-Narko-jihadistiske deler av ISI. Den narko-jihadistisk avdeling av ISI har gitt Jonas en klar advarsel sist på Serena Hotel i Kabul.... Disse har leiesoldater i Norge også. Norske politikere har opprettet et dialog og pisspratforum hvor diktatoraliansen av Narko-petro-eksporterende stater kan klargjøre for Jonas hvor grensen går

Kenji sa...

Å andra sidan så vägde ju A. Esbati upp med andra sikter med råge.

Anonym sa...

Innan jag kollade upp hur det låg till var jag övertygad om att Laakso var tänkt att utgöra den mest marknadsliberala deltagaren i panelen. Så kan det gå..

Anonym sa...

Det enda som någonsin fått mig att tro att Laakso är sosse är att han försvarar Jan Emanuel. Det enda.

I övrigt var det beklämmande att läsa borgarduons okunskap om sexköpslagen. Att någonsin tro att det vanligtvis handlar om "fri vilja" med människor som prostituerar sig visar på att man inte vet vad det handlar om.

Neoliberal Agenda sa...

Har aldrig förstått varför så många unga vill rösta på vänstern.

Först vill de yngre inget annat hellre än att slippa ifrån föräldrarnas pekpinnar. Sen när de bli 18 år och får rösta så lägger en femtedel av dem sin röst på vänstern, de som vill stänga krogarna tidigt, diskriminera dem med LAS och sen bestämma över hälften av deras inkomst.

Sofie sa...

@ Neoliberal Agenda

Ja, visst är det konstigt?!
Det är nog bäst att du helt enkelt frågar unga varför de gillar vänstern.
Lycka till! :)

Själv är jag ung och gillar vänstern för att det är mysigt att umgås med personer som man vet inte är rasister, homofober eller egoistiska och som bryr sig om fattiga, miljön och feminism.