lördag, april 04, 2009

Movin’ on up

Då var det klart då. Efter att ha lett arbetet med att göra Danmark till ett av Europas mest rasistiska länder övergår Anders Fogh Rasmussen till att leda en organisation där ett gediget förarbete redan är gjort. Stabilt som fan.


PS.

Carig Murray: Nato - an idea whose time has gone och Nato appoints a vicious liar as Secretary general. (ledarkrönikan i Aftenposten som det refereras till är denna)

Fredrik Reinfeldt:
Det är glädjande att Anders Fogh Rasmussen blir Natos nye generalsekreterare. Sverige har all anledning att välkomna att en nordisk statsminister får detta jobb. Det kommer att betyda mycket för vårt samarbete med Nato

[DN][SvD][AB][Dagbladet][VG]

4 kommentarer:

Anonym sa...

Länge leve NATO-imperialisten Rasmussen! Nu får vi hoppas att Sahlin och Socialistinternationalen skickar grattis-kort till gubben :)

Syndare sa...

"Rasmussen blir ny Nato chef. Det är bara att gratulera Danmark och Rasmussen. Som nordbo känner man en liten stolthet. Tänk att en dansk ska bestämma i det stora Nato. Världen är allt bra liten."

Kent Persson moderat oppositionsråd sammanfattar allt med sina djupa tankar om det stora Nato, världen, små danskar och hur litet allt i världen är egentligen...
Ser fram emot mer vardagsfilosfiska betraktelser från honom, för övrigt säger väl kommentaren allt om det mest dåliga beslutet i en militärpakt som egentligen borde upplösas.

Anders Dahl sa...

Nå starter arbedet med å støtte demokratiseringen og ytringsffriheten i Tyrkia og Irak.

Islamistene i Tyrkia vil innse at politisk stabilitet kan oppnås i de Kurdiske områdene ved å vise hensyn og respektere Kurdernes likestilling med andre folkeslag.

Økonomisk utvikling og velferd kan ikke sikres med et PKK som støttes av Putin-mafian , det kriminelle regimet i Syria eller Iran.

En smart politiker som Fogh Rasmussen vet hvordan politisk hestehandler foregår innen mulighetenes grenser.

Den demonisering Fogh Rasmussen har vært utsatt for av diktatustaenes logrende puddler i Norge er en indikasjon på at rett mann er valgt til å lede NATO.

ISLAMOFOBIMARKEDSFØRINGENS 1 Papegøya FSB/KGB ALI fortsetter sin idiotiske kampanje.

Den retorikk minner med om Betong-stalinistene fra DDR .

Om hensikten er å skape Ali-fobi så kan jeg opplyse at det motsatte oppnås.

Glenn (r) sa...

Låt DDR vara ifred! Gegen kapitalismus!