lördag, juli 25, 2009

Helsefarlig marked

Jag glömde att lägga upp min "Kron og Mynt"-spalt i förra veckans Klassekampen. Den kan läsas här.
Den Frp-delegasjonen som i vår reiste til Malmö-forstedet Rosengård, kunne ikke akkurat finne belegg for at «Sharia-loven har tatt over fullstendig», slik Siv Jensen hadde hevdet. Likevel utropte man Rosengård til «et klart vitnesbyrd om en totalt feilslått politikk» − et eksempel på «hvordan det kan gå hvis vi ikke får en ny politikk» i Norge. Journalistene noterte nøye.

Neste gang foreslår jeg en journalist- og Frp-delegasjon til en annen innvandrertett svensk bydel: Stockholmsforstaden Rinkeby, der jeg selv bodde før jeg flyttet til Norge. Dra til legesenteret («vårdcentralen») der for å se hvordan det kan gå hvis man får en ny politikk som ligger nærmere Frps.
Läs gärna hela.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vill inte läsa din islamistisk-kommunistiska skit. Åk hem till Iran.

Anonym sa...

Anonym, dra åt helvete!

Peter Olsen sa...

Med import av venstrefascistiske demagoger og sensurerende propagandister fra Sverige burde det være mulig å få til en en totalt feilslått politikk her også.

Det statsfinansierte byråkratiet eser ut og er selvforsterkende og, etter hvert, dvs. forlengst, selvopprettholdende. FrP er det eneste partiet som ser denne utviklingen som et problem, og som er villig til å ta de tøffe avgjørelsene som kan demme opp for en videre utarting.

Spleiselaget er en illusjon. Kall en spade en spade dvs en oljepumpe.
Det er fullt mulig å reorganisere spleiselaget med flat skatt, store forenklinger osv En slik reform i liberal retning er tom helt nødvendig for å opprettholde illusjonen at vi alle er sosialdemokrater iflg Einar Førde. Det nasjonale patos er under angrep fra andre sterke krefter eller hur ?