torsdag, augusti 06, 2009

I'm a hustler baby. That's what my daddy made me


It's 8 o' clock
And I got nothing to do
Can't go to the
club
So I guess I go to the record store

Visit my record man
With my sticky hands
Walk out that record door
Put your records in
my clothes
The records in my clothes

What the fuck is you gonna do
What the fuck is you gonna do
About it
Nothing

Push it push
it push it push it
Push it push it push it push it
Push it push it push
it push it
Push it push it push it push it

Push it push it push it
push it
Push it push it push it push it
Push it push it push it push it
Push it push it push it push it

14 kommentarer:

Anonym sa...

Tidligere KGB-sjef, nå president, Vladimir Putin har bygget sterke personlige, politiske og militære relasjoner til Irans president Mahmoud Ahmadinejad og Nord-Koreas diktator Kim Jong Il. Putin har solgt atomteknologi og våpen for mange milliarder dollar til Iran og Nord-Korea. Putin er med på å gjøre de vestlige verdens fiender klare for krig. På den måten har Russland nå blitt en del av det amerikanerne kaller “ondskapens akse”. Likevel, merkelig nok, ser USA ut til å tviholde på oppfatningen om at Russland ennå ikke utgjør noe trussel. Hvorfor innser ikke USA realitetene?

En av USAs mestselgende forfattere, Joel C. Rosenberg, har kommet med boken Epicenter, hvor han dokumenterer at Russland så sent som i desember 2005 inngikk en våpenhandelavtale med Iran, til en verdi av 1 milliard dollar. Russland selger altså våpen til Iran, til tross for Ahmadinejads uttalelser om at Israel og USA skal slettes fra kartet.

Russland bygger atomkraftverk for Iran, trener opp over 1000 iranske atomvåpeneksperter og driver politisk propaganda for Iran i FN, slik at de vestlige land ikke skal komme med økonomiske sanksjoner som gjør at Iran ikke får kjøpt de våpnene de skal ha fra Russland.

Men det er mye mer som gjør Russland til en del av “ondskapens akse”. Putins tette bånd til Kim Jong Il bidrar til å forsterke dette inntrykket. Her er en del punkter som beviser Russlands tette bånd til Iran og Nord-Korea:
I juli 2000 ble Putin den første russiske president som besøkte Nord-Korea og Kim Jong Il. Møtet var startsignalet for et bredt samarbeid mellom Russland og Nord-Korea.
I desember 2000 annonserte russerne at de skulle ha en dramatisk økning av våpensalg til Nord-Korea.
I april 2001 undertegnet russerne en offisiell avtale som gjør at Nord-Korea får modernisert sitt militære utstyr. En rapport sier at Nord-Korea i 2001 importerte kampfly, militære kjøretøyer, helikoptre og ammunisjon verdt 120 millioner dollar, fra Kina og Russland.
I august 2001 besøkte Kim Jong Il Russland, og hadde et møte med Putin i Moskva.
I august 2002 var Kim Jong Il på nok et besøk i Russland.
I 2003 nektet Russland å selge flere våpen til Nord-Korea på en stund, selv om Kim Jong Il kom med provoserende og truende uttalelser.
I 2003 fant hemmelig etterretning i Asia ut at Nord-Korea og Iran hadde planer om å eksportere langdistanseraketter fra Nord-Korea til Iran, og at de sammen skulle utvikle atomstridshoder.
I 2004 fortalte CIA at Nord-Korea hadde minst seks atomvåpen, og at de i løpet av 2007 kunne ha nok produksjon av uran til å lage seks nye atomvåpen pr. år.
I 2004 rapporterte New York Times at det internasjonale atomenergibyrået IAEA fant sterke beviser på at Libyas 1,7 megatonn med uran kom fra Nord-Korea. Kildene forklarte at mengden med uran var utilstrekkelig for utnyttelse av atomenergi, men at det var nok mengde til å lage en atombombe. Dette indikerte at Nord-Korea selger atomvåpen til andre land eller terrorister.
I 2004 fryktet amerikansk etterretning at Nord-Korea og/eller Iran kunne angripe amerikanske byer med atomraketter fra sjøen. Det var også frykt for at Nord-Korea/Iran ville smugle atomvåpen inn i f.eks. Canada for å posisjonere/lagre våpnene til fremtidig bruk.
I 2005 delte Vladimir Putin ut en æresmedalje til Nord-Koreas president Kim Jong Il. Putin mente altså at en president som utsulter sitt eget folk, og truer hele verden med atomkrig, fortjente en slik medalje.
I august 2006 rapporterte en russisk avis at Nord-Korea etter all sannsynlighet selger våpen til Iran, Syria og Pakistan. I følge etterretningen skjer dette ved hjelp av pengestrøm gjennom russiske banker. I tillegg flyttet Nord-Korea mange av sine verdier til russiske banker, for å slippe unna økonomiske sanksjoner som USA hadde planer om å iverksette.

I tillegg til alt dette har altså Nord-Korea gjennomført en atomprøvesprengning.

Tiden er i ferd med å renne ut, og USA må ta på seg oppgaven med å konfrontere Russland med de alt for sterke båndene russerne har til Nord-Korea og Iran.

Oleg sa...

The reasons are twofold. Russia treats Iran as a winning card in its relations with the United States. The fact that anti-American hardliners are in power in Iran is to Russia's advantage. First, because it keeps the U.S. influence in Iran, if any at all, minimal. Second, it forces the United States to focus its attention on Iran, and less elsewhere. At the same time, by not completing the Bushehr reactor and promising to sell it the S-300 system, but not actually going through with the sale, Russia keeps the hardliners in Iran in need. The Iranian public and the reformist-democratic groups in Iran in particular, also see this, which explains their anger at Russia.

rebue sa...

Va?

Vidugavia sa...

Yttrandefriheten firar nya segrar på Esbatis blogg...

Anonym sa...

Ali, är du kär i den här sionistiska russofoben av "norskt" ursprung ovan?

Snacka om yttrandefrihet, hade likad retorik använts mot rasstaten hade du aldrig tagit in det. Vadan denna selektivitet?

Anonym sa...

Nu verkar psykosen vara nära för Esbati. WTF?

Anonym sa...

ROFL

The Kim-Il's

Ante sa...

Texten är alltså från "Simian Mobile Disco - Hustler".

Enligt videon och texten så handlar den om en tjej som stjäl skivor från en skivbutik för att hon inte har några pengar.

En koppling till situationen i Nordkorea är väl att de snattar västerlänningar för att få lite cash i utbyte.

Anonym sa...

Smarta är NK i alla fall. Jag måste säga att jag beundrar deras ståndaktighet mot västliga aggressioner, så till den milda grad att USA inte vågar göra ett enda skit. För är det något som kännetecknar USA är det den absoluta fegheten att inte våga angripa ett land som kan försvara sig

Vad vi vet om Nordkorea är vad vi läser i papegojmedia så de uppgifterna kan man ju ta med en nypa salt eller ung. lika mycket salt som Lot´s hustru. Klart är att man har en enorm arme, världens tredje största. Kusterna är perforerade med insprängda raketsbestyckade marinbaser, klara att utan tveka och dokumenterat effektivt sänka amerikanska hangarfartyg. Flygvapnet är visserligen föråldrat men uppgraderat och synnerligen effektivt och inte minst har man alltså atomvapen och långdistansmissiler att leverera de med.

Se där: En handbok i hur man klarar sig undan McDonalds & Co, deras krigsmaskin, IMF, Värlsbanken och alla världens (USAs) profitoligarkier.

Iran har också lärt sig den läxan utan att behöva stänga landet eftersom man inte varit öppet angripna av USrael (än).

Anonym sa...

Man måste ha AIDS för att undvika att bli knullad av USA.

Kim Ild Sang sa...

«Krig uten grenser», heter boka til to kinesiske generaler som mener at Kina bør ta i bruk terrorisme, datavirus og miljøskader i krig mot Vesten. Hvordan kan Kina trosse et mektig land som USA? Hvordan kan Kinas militære moderniseringsprogram gi mest mulig pang per yen som spyttes inn? Og hvordan kan Kina sørge for at USA tenker seg om to ganger før de engasjerer seg militært i et eventuelt oppgjør mellom Kina og Taiwan? Krig uten grenser Ifølge avisa The Washington Post søker de kinesiske generalene Qiao Liang og Wang Xiangsui nå å gi svar på disse spørsmålene. Deres bok, 'Unrestricted War', er den siste i en rekke kinesiske militære publikasjoner myntet på Kinas militære strateger. «Ubegrenset krig kombinerer militære og ikke-militære virkemidler og skaper krig på mange fronter. Det er framtidas krig», heter det boka. Forslagene veksler mellom kreative og sjokkerende, skriver Washington Post. Boka inneholder blant annet et flytkart over 24 ulike slags krig. Foreslåtte virkemidler er terrorisme, narkotikatrafikk, miljøskader og datavirus. De beste resultatene får man ved å kombinere ulike typer krigføring, for eksempel terrorisme, pluss mediakrig, pluss økonomisk krig. Impotens Boka er et viktig uttrykk for Kinas følelse av maktesløshet i møte med amerikansk overmakt. Diskusjonen om terrorisme og andre kontroversielle krigføringsmetoder viser Kinas dype misnøye med er globalt system der USA dikterer alle reglene, skriver Washington Post. Kinas markeringsbehov er blitt enda mer påtrengende etter USAs bombing av Kinas ambassade i Beograd den 7. mai i år. - Vi er et svakt land, sier Wang. Betyr det at vi må kjempe etter Vestens regler? Nei. Wang mener at hvis de svake landene skal ha en sjanse mot Vesten, må de ta bruk utradisjonelle virkemidler, som for eksempel finansielle tiltak for å undergrave et økonomisk system. Provokasjoner Kina drømmer om en gjenforening med Taiwan, og ergrer seg til døde over USAs innblanding i konflikten. Den siste ydmykelsen kom i forrige uke, da USA erklærte at de vil selge våpen til Taiwan for svimlende 4000 millioner norske kroner

http://www.terrorism.com/documents/TRC-Analysis/unrestricted.pdf

Kim Ild Sang sa...

De neo-Stalinistiske psykopater har fortsatt fri adgang til å spre sin dritt på Alis blogg , hvordan er sensurterskelen for Propagandaminister Ali i kveld ?

The Kremlin, in its latest statement, has opposed the "language of sanctions" against North Korea over its nuclear tests.Tiden er nok moden for subsidierte våpensalg til Nord-Korea ???

Både Kina og Russland gleder seg over Nord -Koreas bestrebelse for å undergrave de vestlige demokratier.

Russia demands 'patience' on N Korea amid war fears. Les hva propaganda organet Global Research drevet av sønnen til KGB-diplomaten Evgeny Chossudovsky skriver. However, relations deteriorated again when the US did not deliver on its promised aid and then sponsored a UN Security Council resolution against North Korea when the country launched a rocket carrying a communications satellite in April 2009.

Erkki Johan Bäckman sa...

“Putin-Jugend to march in Helsinki

Petter sa...

Anonym 4:39, anledningen att de gick med NPT från början var för att de blev lovade 4 st VVER-440/640 reaktorer, eller teknisk assistans detta föll igenom, istället blev de lovade två sydkoreanska System 80+ - KSNP-1000 på samma plats. I utbyte mot att inte utveckla deras gaskylda grafitmodererade reaktorer. De han inte mer än att gjuta grunden till ena reaktorn. Vi vet ännu inget om det påstådda urananrikningsprogrammet, inga platser har pekats ut. Det blir med andra ord svårt att ha att göra med Nordkorea när de från deras synsätt hela tiden blir svikna. De vill nog fortfarande ha de där reaktorerna och den elen de behöver.

De har visserligen utökat vattenkraften, men deras elnät duger inte ens till att bevattna risfälten ordentligt. Än mindre ge hushållsel.
I övrigt är det ganska imponerande att de har så pass många Anti-Aircraft batterier, massor S-75 SAMs, S-200 SAMs och så vidare, men det visar ju också på hur löjligt det hela är. De har bättre kapacitet än Sverige att skjuta ner flygplan. Ett fortifierat land utan ordentliga relationer med omvärlden. Men så länge kan de väl ha kul med att gräva tunnlar i Myanmar. Missiler är nog inget problem att exportera som förut. Vet att Pakistan har tagit dom på transport-flyg, sen kan man alltid undra hur mycket Pakistan har delat med NK då deras missiler är kärnvapenbärare där. Något som Musuadan/R-27K monterad på ett fartyg kan vara riktigt farligt. (NKs version har förlängd räckvidd). Mycket farligare än någon långsam utveckling av en tre-stegs ICBM som inte kan stå i redo tillstånd pga flytande korrosivt bränsle. (Vilket även gäller Musudan, men den är en-stegs och behövs inte monteras ihop med lyftkranar.) ICBM av missilsilotyp och global räckvidd är det inte tal om fören tre stegs (förmodligen fast bränsle) raketer. I stil med Topol/Peacekeeper/Minuteman. Det slipper dom förhoppningsvis leka med.