fredag, augusti 28, 2009

Styrketår

Följer moderatstämmans via twitter (@matsknutson)
21:36 Billström uppe igen och varnar för konsekvenserna av oreglerad invandring. Partiledningen tydligen nervös.

21:42 I foajén utanför stämmolokalen har moderaterna nu öppnat en bar så att ombuden ska kunna ta sig ett glas öl eller vin under debatten.

22:07 En Muf:are, Jonathan Jonsson, från Hässleholm säger att många invandrare i hans hemkommun har fått medborgarskap på tvivelaktiga grunder!

5 kommentarer:

Anonym sa...

sannolikheten för att Moderaterna _inte_ ska bjuda in Sverigepsykopaterna, förlåt, Sverigedemokraterna är ungefär lika hög som att samma parti _inte_ ska jaga en hel ungdomsgeneration (som fildelar).

Anonym sa...

ja hemskt. man nästar ser hakkorsen under de bruna skjortorna på dem!
har du fortsatt läsa?

"Arbetsrätten försvars av partiledningen med samma glöd som på en LO-kongress. Gustaf Douglas låter som en avtalssekreterare."

Så gjuts ett nytt statsbärande parti. Du vet att Du inte kommer tillbaka till Sverige.

//J

Anonym sa...

Tydligt med rödgrönt försprång

Opinionsmätningarna har kommit igång igen efter sommaruppehållet. Och de senaste mätningarna bland de största instituten visar tydligt att de rödgröna drar ifrån igen.

http://www.sr.se/ekot/artikel.asp?artikel=3063155

Anonym sa...

Jag har sett flera kommentarer från den här "///J" här. De avslöjar genomgående ett ganska obehagligt personligt hat mot Esbati. Undrar vem det är och varifrån hatet kommer. Över huvudtaget många hatare från extremhögern som hänger här.

Anonym sa...

är det en och samma person?

Idiot.

/J