onsdag, september 23, 2009

22 sömnlösa nätter. En bok om människovärdet och vikten av att inte glömma

"22 sömnlösa nätter" är en antologi om kriget i Gaza vintern 2008/2009. Medverkar i boken gör Naomi Klein, Mahmoud Darwish, Fatheia E. A. Mousa, Thaher Pelaseyed (red.), Haidar Eid, Hans Linde, Klas Sandberg, Catrin Ormestad, Lama Abu-Iseifan, Olof Holmgren, Per Gahrton, Salwa Salem Al-Taluli, Mattias Gardell, Ulf Bjereld och Uri Avnery.

Bläddra! Beställ!

2 kommentarer:

HT sa...

Egentligen är in blogg rätt trist, Ali. Du släpper gärna in folk som argumenterar som Amohamed Omar och hans lilla nazipack på Sergels Torg. Men människor som kommer med sakliga argument som går emot dig och Mohamed Omar, de släpper du inte in.

Objekivt sett har du mycket lägre krav på de inlägg som går i din ideologiska riktning än du har på de som krossar dina argument.

Släpp in dina islamister och Khomeinyslickare. Men räkna med att förlora i intresse och inflytande med din blogg. Här finns ingen verklig debatt och ingen intellektuell utmaning.

Tragiskt.

PS. Alla fattar att du tar in den skrikiga norrmannen för att slippa behöva diskutera med de som är verkligt kapabla att smula sönder dina påståenden och påvisa ruttenheten i dina argument.

Simsalablunder sa...

HT utnyttjar då debattillfället särdeles illa. När HT tar till orda är det ju i samma anda som mannen(eller pöjken) från Norge.