onsdag, mars 30, 2011

In a bold move after achieving cultural & political hegemony, Sweden's young conservatives decided to abolish the use of humour in their use of humour

5 kommentarer:

Åsa sa...

Meh, det är inte 1 april än...

Anonym sa...

LOL!

M. E. sa...

humoren består väl i att påstå att (S) skulle ha gått minsta lilla grann till vänster. (S) är ej längre och kommer aldrig mera att vara socialdemokratiskt. så enkelt var det med den saken. samtidigt är det förstås i (M)'s intresse att låtsas att det återstår en fundamental skillnad mellan (M) och (S), även om rätt många i och för sig insett att det ej längre gör det och gått över till Alliansen. Men man vill ju också att de som fortsätter att rösta på (S) eller ett av dess stödpartier så länge som möjligt ska fortsätta att leva i illusionen att det är på det viset man skapar en annan framtid.

Micke sa...

Den fundamentala skillnaden mellan moderaternas och socialdemokraternas nomenklatura är att moderaterna på sikt vill avskaffa alla skatter helt och hållet och reducera statens omfattning till att endast administera auktionen där polis och militär bjuds ut till lägstbjudnade.

Skillnaden mellan moderaterna och socialdemokratin är att dom förra vill låta all faktisk politisk makt bli en vara som köps och säljs medna socialdemokratin än så länge strävar efter att upprätthålla den parlamentrariska demokratin som kärnan för det politiska systemet.

Om man vill hjälpa moderaterna på traven så bör man upprepa mantrat att vänster är höger och höger är vänster.Det finns inget dom gillar mer just nu.

M. E. sa...

Micke skriver:

"Om man vill hjälpa moderaterna på traven så bör man upprepa mantrat att vänster är höger och höger är vänster.Det finns inget dom gillar mer just nu."

Kan man inte säga det samma om (S)?