torsdag, februari 22, 2007

Wiehe

Mikael Wiehe kan inte bara göra fantastiska låtar, han kan också hålla flera tankar i huvudet samtidigt och uttrycka sig politiskt genomtänkt i prosaform. Samtliga dessa egenskaper skiljer ut honom från den absolut majoriteten av vår tids ”liberaler”.

(Jag ska till protokollet föra att jag inte håller med om den lite för enkla formuleringen om de genom massorganisationer organiserade politiska processen på Kuba. Men hans vägran att köpa den i vår tids debatt gängse imperialistiska, övergreppsbefrämjande utgångspunkten är välgörande).

4 kommentarer:

Christian BK Aasvestad sa...

"Kuba är en enpartistat. Det är ingen demokrati, det är en diktatur" - Lars Ohly (v) i Sveriges Riksdag 13.oktober 2004

Anonym sa...

"Israel, far from being a democracy, is a democratically elected dictatorship" -Prof. Paul Eidelberg, President, Foundation for Constitutional Democracy, Jerusalem.

Gustav Lundblad sa...

"(Jag ska till protokollet föra att jag inte håller med om den lite för enkla formuleringen om de genom massorganisationer organiserade politiska processen på Kuba. Men hans vägran att köpa den i vår tids debatt gängse imperialistiska, övergreppsbefrämjande utgångspunkten är välgörande)."

Med andra ord: Det spelar ingen roll om det han säger är helt uppåt väggarna eftersom han är mot USA.

Anonym sa...

"Jag ska till protokollet föra att jag inte håller med om den lite för enkla formuleringen om de genom massorganisationer organiserade politiska processen på Kuba. Men hans vägran att köpa den i vår tids debatt gängse imperialistiska, övergreppsbefrämjande utgångspunkten är välgörande)."

are you tripped Ali?