fredag, mars 02, 2007

Bräckartävling på folkpartiets hemsida

23 februari
Widman: Cirklande Gripar räcker inte i Afghanistan

26 februari
Leijonborg: Bygg världens största partikelaccelerator

1 mars
Widman: Förutom mer trupp behövs helikopter i Afghanistan

Be afraid, be very afraid

8 kommentarer:

Anonym sa...

lugna ner dig, ali, det finns ingen anledning att vara rädd för en partikelaccelerator.
om du inte är rädd för forskning alltså.

har inget med kärnkraft att göra...
pinsamt.

Ali Esbati sa...

Det är sådana här kommentarer som gör att man orkar lite till.

Anonym sa...

Tror Anonym 10:51 får ta och lugna ner sig lite. Ta några djupa andetag och sedan läsa rubriken en gång till eller nåt.

Men iallafall skulle en partikelaccelerator i Sverige vara tufft, och en viktig satsning.
Utökad svensk inblandning i ockupationen av Afghanistan vore dock allt annat än tufft.

Anonym sa...

Leijonborg kanske tror att det är en folkpartikelgenerator.

Anonym sa...

Ursäkta Ali, men måste du lägga in bilder på det där arslet (Leijonborg)?? Jag står inte med han längre, den hycklande populistiska förtryckar-attityden och den skepsvraks-rossliga, hånfulla rösten gör mig tokig! Nu skall han vara på P1:s lördagsintervju hör jag. For sure - jag kommer att missa det. Fattar inte att helt inkompetenta människor får tillträde till maktpositioner där dom kan bestämma över andra människors pengar och hälsa. Vad har han gjort i hela sitt liv som varit till gagn för någon? Leijonborg är en totalitär och farlig anti-demokrat. Vi kan bestämma formerna över hans utrymme i samhället och i det offentliga rummet - men helt klart är att hans inflytande, som oftast bygger på lögn och lurendrejeri, måste kraftigt begränsas.

Bulten i Bo sa...

- Det är viktigt att Gripen kan göra en insats till stöd för svensk trupp i Afghanistan, men än viktigare är att vi får ner helikoptrar dit. Möjligheten att evakuera skadade svenska soldater är otillräcklig.

Widman kanske inte vet att det enligt Genevekonventionerna åligger oss att även tillhandahålla dessa heilkopterplatser till skadade "talibaner"?

Thomas E sa...

De där turbanklädda typerna är ju inga riktiga soldater, de är "olagliga kombatantera" och då gäller ju inte Genevekonventionen. Sen får man inte glömma hur många arbetstillfällen vi kan skapa i tex Karlskoga när vi kan visa hur effektiva de svenska splitterbomberna är när det gäller demokratiuppbyggnad.

Lisa Rasmussen sa...

det är nog en "parti - kel - accelerator" de menar, det är ju inga som har gullat med fp på senaste tiden, och de vill nog gärna att det accelererar igång *ler*