onsdag, maj 02, 2007

Också 1 maj

Israelisk polis angriper 1 maj-demonstration vid checkpointen i Qalandia.

6 kommentarer:

Fahdi sa...

Ali, ibland undrar jag om du verkligen förstår engelska ordentligt. Telegrammet som du länkar till berättar att de palestinska arbetarna marcherade mot Kalandia (dvs gränsövergången från den palestinska myndighetens område in till Israel).

I telegrammet står det att de protesterade - inte mot Israel - utan mot den egna Hamas-regimen, med krav på att den palestinska myndigheten ska betala ut löner till 160 000 anställda.

Videklippet som visas i anslutning till telegrammet visar att det inte handlar om något israeliskt "angrepp" mot förstamajdemonstranter, utan om normala ordningsskapande insatser mot folk som demonstrerar vilt mot den palestinska terroristregimens arbetarfientliga politik på 1 maj.

Ali Esbati sa...

Jag har, som du säkert kan läsa innantill, inte påstått att det var en demonstration mot Israel. I övrigt så är ditt rasistiska raster på världen motbjudande.

Fahdi sa...

"Rasistiskt raster"?

Var har jag uttryckt mig "rasistiskt"? Intressant förhållande till saklighet du har! Attack är bästa försvar, eller?

Du påstår att israelisk polis "angriper" första majdemonstrationen, när telegrammet tydligt skriver att demonstrationen "förvandlades till en våldsam konfrontation" mot soldaterna, och när videobilderna tydligt visar vad som hände.

Jag förstår inte vad du tjänar på att fara med osanning? Både mot mig och i dina inlägg. Inte är det i trovärdighet i alla fall, ya habib.

mahdi sa...

det är som med sd, ali. man ska inte ge sig in i debatt med rasister. de är inte ute efter debatt. man ska bemöta deras 'argument' på annat sätt. att rassar som 'fahdi' skriver så mycket på din blogg ska du se som en komplimang, men samtidigt tycker jag du ska vara hårdare med att rensa bort skiten.

Anonym sa...

"mahdi"/ali

Hur definierar ni "rasism", och vad är relationen till Fahdis kommentar?

/svensk vänster är hjärndöd nuförtiden. varför inte stänga av den artificiella livsuppehållande apparaturen?

Anonym sa...

Ovanstående visar att sanning = rasism, enligt den Teherantrogna extremvänstern.

Bra att komma ihåg!