torsdag, augusti 16, 2007

Rör inte min, kompis

De nya moderaterna (Jönköpingsdivisionen) fortsätter i nygamla spår.

10 kommentarer:

Patrick sa...

Touché. Tyvärr finns väl kufar i alla läger, inte enbart det moderata...

JM sa...

Ja, vilket vannsinnigt galen tant. Särskilt den sköna kommentaren "jag vill inte moralisera....". Nä, men knip igen då.

Fantastiskt kul bild till. Humor Ali, hatten av för det.

Mårthen sa...

Man undrar ju hur det ska gå till. Ska man lagstifta om att man inte får ha sex utan att vara kär? Svårt att kontrollera. Lite som när TipTop gick ut med att man bara skulle släppa in homosexuella, och att dörrvakterna skulle kontrollera det...

Anonym sa...

Varför förhandsgranskar du ?

Anonym sa...

Kan det vara för att sålla bort alla rasistiska personangrepp som annars levereras av det dussinet muf-ungar som punktmarkerar den här bloggen?

Kerstin sa...

Ja att försöka förbjuda sex är ju lite korkat, men lite varningsord till unga flickor skadar nog inte, eftersom en del av de könssjukdomar som ökar just nu faktiskt kan leda till sterilitet - se där, troligen ursprunget till den strängare religiöst kodade sexmoralen en gång (den som beskrivs som så urbota idag), den gången då det var livsviktigt att få barn som kunde hjälpa till med försörjningen, och när man blev gammal.

Slarvande hit och dit när man är ung kan förorsaka många tårar några år senare. Fast eftersom de flesta ungdomar verkar vilja leva intensivt, dö unga och bli vackra lik så kanske det är helt OK. Så jag ska inte ha någon åsikt, jag som var ung för evigheter sedan och som ville bli lite äldre - och blev det också.

Anonym sa...

Kerstin har en given poäng här och jag tror att Ali ironiserar eftersom högermupparna ständigt bjuder på det.

Men visst, när man har deltagit i sjuttio sexualparader "testat" vilket kön sexuell "folkgrupp" eller vad man vill tillfredställa sina lustar med och ådragit sig baksidan av det hela, är det förmodligen på tiden eller rent av för sent att tänka på att livet kanske har en mening...

DoveWithGun sa...

Tok-OT: Själv skrev jag nyligen om Mexicos svar på rör-inte-min-kompis-badgen. Checka inlägget "Oh Danny, I'm am but a fool" :)

Per sa...

En alternativ rubrik hade kunnat vara: Rör inte din kompis

olofmartin sa...

Det är ganska roligt att se kristna fundamentalister, Marie-Louise Ekholm et al, använda ord som "knullkompis"... Det kan väl ändå inte vara gångbart i pingstkyrkan där hemma i Jönköping?