tisdag, augusti 21, 2007

Den globala kampen för individens frihet går vidare

Sjuårig pojke gripen och kvarhållen tre gånger i USA, eftersom han hette samma sak som en person som fanns på en lista som någon satt ihop av något skäl. Känns tryggt.

14 kommentarer:

pelle sa...

Ojoj, missa inte kommentarerna på den länkade artikeln...det är inte bara Ali som har whacko läsare.

Anonym sa...

Presumably the "armed and ready" T shirt he's wearing in the photograph is supposed to be ironic rather than offensive?

Henrik Forsberg sa...

Vi tar det kort: Kom till min blogg, ni kommer förmodligen bli besvikna

Runar sa...

WOW!! Han var tvungen att vänta flera timmar!?! Måste ha sugit fett! Gillar när du fokuserar på små glitches in the system Ali!! Må du en dag våga ta dig an de stora övergripande problemen. En dag kommer du att inleda en mening med: JAG TYCKER..... SÅ HÄR LÖSER VI PROBLEMET...... Men tyvärr verkar du leva i en liten mysig värld med konspirationer och lösa antydningar. Grow the fuck up.

Snacka går ju era djävla fascister sa...

Undrar hur många av de "tuffa" sionistfascist-ynglen och folkmördarfanatikerna som hänger här, skulle våga sticka ner och mörda själva för sin sak?

Runar sa...

Snacka går ju..... :
Det där är snäppet över: min pappa är starkare än din. Va fan är inte du nere i Irak och bombar amerikaner för? Feg eller ?

Anonym sa...

Ali, rensa bort dessa fascist-drägg härifrån.

De bhöver vård alternativt sinnessjukhus och fängelse inte fritt utrymme...

pia sa...

Alltså seriöst. Pojken borde skylla sig själv då, för att han har en Armed and Ready t-shirt? Det handlar inte om hur många timmar han blev förhörd. Det handlar om att sånt kan hända överhuvudtaget. Fan va vidrigt.

Runar sa...

"De bhöver vård alternativt sinnessjukhus och fängelse inte fritt utrymme... "

Du har verkligen bara en fras att bemöta dina meningsmotståndare med?
Satan vad fantasilös du verkar... Du behöver inte sinnessjukus men du lär sannerligen ha behövt stödundervisning när du var liten.

Anonym sa...

Visst verkar hanteringen löjlig och visst måste det ha varit en mycket obehaglig upplevelse för familjen. Men när pappan säger att pojken är svårt traumatiserad av händelsen kan det knappast beror på nåt annat än föräldrarnas agerande. Det verkar ju inte som om pojken utsattes för förhör eller någon annan plågsam behandling. Familjen fick vänta och de missade sitt flyg. Barn kan uthärda en hel del om bara föräldrarna behåller sitt lugn och inte låter sin oro eller vrede skrämma upp dem.
Majsan
ps varför tar ni anonyma Ali-supportrar i så otroligt? Vad kallar ni folk som verkligen uttryckt rasistiska eller fascistiska åsikter när ni redan förbrukat invektiv som sionistfascist-ynglen, folkmördarfanatikerna och fascist-drägg på inlägg av den här typen ovan?

Anonym sa...

Därför att de sionistiska fascistdräggen är en "trogen" svans som ali dragits med sedan han startade bloggen tyvärr.

Så fort något skrivs om "kriget mot terrorismen" (dvs."israels" krig mot Islam) är dessa fjuniga yngel framme och försvarar folkmord på icke-judar, främst araber, och "israels "rätt" att försvara sig mot deras existens.

Fruktansvärt men sant. Vi ser dem aldrig ute i ljuset men på webben flödar tribal-narcissismen hatet och paranojan som aldrig förr, dessa galningar förtjänar inget annat epitet.

Anonym sa...

Runar,

Hur i helvete står du ut med dig själv? djävligt glad att jag inte har dig som granne! Kan bara föreställa mig din skitdryga uppenbarelse. Fy fan!

Snälla Ali, måste du släppa igenom allt skit som folk skriver? Det är inte särsklit passande för din blogg. Att få kommentera är ju ingen mänsklig rättighet precis. Man måste för sjutton gubbar ha något vettigt att säga också!

Det här framkallar illamående enbart!

Runar sa...

Era vanföreställningar är underhållande (fjuniga yngel, din skitdryga uppenbarelse). För er mentala stabilitets skull bör ni liksom jag inse att ni inte vet något om andra anonyma kommenterares utseende, ålder, boende, etc. Hur kan du siste anonym t.e.x. veta att vi inte ÄR grannar? :-)

Anonym sa...

Jag vet att vi inte är grannar.

Mina grannar är nämligen trevliga, goda och inte "skitdryga"! Dessutom sätter de inte en ära i att försvara orättvisor!

De behandlar andra människor med respekt och är inte ute att kränka andra... Om jag hade dig som granne skulle jag fan lägga märke till dig omgående, och utesluta dig från grillfester och grannmiddagar! Vem vill ha en surpuppa som du vid middagsbordet?

Oavsett om du är en fjunig unge eller en knarrig farbror så är du likförbbannat obehaglig!