torsdag, oktober 25, 2007

Alla ska med

Den amerikanska regeringens "terror watch list" innehåller nu 775.000 namn och rusar vidare mot miljonstrecket. Det är förstås oroväckande att många svartmuskiga människor ännu inte finns med på listan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde hela Libanons civilbefolkning var större än 775000? Israel lär väl vara besvikna nu.

Och Björklunds angiveriadepter får ju skärpa sig. Bara i Stockholmsförorterna måste det väl finnas ca 100 000 svartmuskiga!

Kurt sa...

Vore det inte effektivare att bara lista de man kan lita på, och bara räkna ALLA ANDRA som misstänkta?

Then französke-kocken och pasteybakaren sa...

Kurt, ja men en sån lista finns nog vid sidan om, toppnamnen inom Bush-administrationen står på den, vi övriga är alltid potentiella terrorister.
För övrigt slår jag vad om att listan saknar t ex Orlando Bosh och Luis Posada Carriles samt övriga exilkubaner som med Miami som bas terroriserar Kuba med USAs goda minne.

Johannes sa...

Ja, ytterst oroväckande att de svarmuskiga på listan inte är fler med tanke på att det finns 1.3 muslimer i världen,de flesta av vilka anser att Sharia är överordnad all mänsklig lagstiftning.

Anonym sa...

johannes: Sharia är en mänsklig lag (med en gudomlig anstiftare enligt de troende av vilka jag inte är en) men på vilket sätt anser du att en som anser att sharia bör vara lagen i samhället bör betraktas som en terrorist?

Konstitutionalism (hoppas jag stavade rätt nu) i tex den form det har i USA säger ju att konstitutionen är ofelbar (mer eller mindre) och stiftades av heliga, förlåt hedervärda "founding fathers" och i den traditionen anses att man inte ska ändra däri (man kan dock tydligen smyga med ändringar genom att kalla dom tillägg, muslimerna kan smyga med ändringar i sharia genom att de tolkar den...same-same but different) då det som står där i det närmaste är heligt.

Kort sagt, det är i praktiken bara en annan syn på lagstiftning som inte är likadan som den vi har i Sverige.

Björn