tisdag, april 29, 2008

The real shit

Linda Skugges sociopolitiska metamorfos har pågått en stund nu. Hennes nya kokbok blir placerad i det sammanhanget, i Doktor Gormanders briljanta recension.
Linda skrattar. Barnen skrattar. Det är kärlek överallt, skriver Linda. Det allra bästa med familjen är överdosen av kärlek, fortsätter hon. Vart man vänder sig finns det en varm famn. Det är sinnessjukt underbart.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, nu när Skugge blivit renegat med stort R för hela vänstern, är det inte utan man småler åt att hon tycks vara saknad.

I förlorad ökenvandrare, 6% röstberättigade ökenvandrare to go.

Anonym sa...

Varför är det typ en majoritet nazis som kommenterar på Esbatis blogg? Har ni inget bättre för er än att sitta och hetsa upp er??

Anonym sa...

Att Godwins lag verkar i turbotakt på denna blogg är en annan intressant iaktagelse.

Men till saken - det uppfattat lustiga till grund för mitt småleende ligger i att man från vänsterhåll på riktigt tycks sörja Skugge.

Borde man inte istället jubla åt en pajas mindre? Och behövs någon som går till personangrepp och kastar invektiv omkring sig finns ju alltid den gode Esbati.

Kurt sa...

Och hon ger inte heller ut boken på sitt eget förlag.

Kronwall sa...

Detta inlägg ges etiketten Fascistisering. Ja, kärlek har ju alltid varit fascismens signum. Eller är det snarare så att Esbati åsyftar en småborgerlig idyll? Att kalla småborgerlighet för fascism innebär en ihopklumpning av all icke-socialism till fascism - ett intellektuellt ställningstagande som är oförståeligt, om man inte samtidigt inser att det hela rör sig om ett känslomässigt ställningstagande. Icke-socialism som Ondska, med alla till buds stående invektiv för att uppbåda hat och avmänskligfiering. Esbati visar, liksom i sitt Gramscicitat, att hans drivkraft är hatet.

Anonym sa...

kronwall,

"Alla vet att det är bra att leva sunt och satsa helhjärtat på sitt yrkesliv.
Så – varför dalta?
Jag har sagt det förr, om jag skulle starta ett parti så skulle det heta Fascistpartiet" - linda skugge 1. mars 2008.

idiot.

/j