tisdag, september 02, 2008

Videohälsning till/från Göran Skytte

De privata upplysningar som Göran Skytte bidrog med häromsistens var uppenbarligen inte tillräckliga. Precisering följer idag:
PS. Du som nu vill angripa mig för att vara bigott och hysa sexualskräck, du ska veta att jag personligen har varit med om allt som du önskar att du hade varit med om.
Så det så.

14 kommentarer:

navid sa...

night on earth är favoritfilm.

passa på att glida förbi www.navidmodiri.com förresten och droppa en rad i gästboken om du gillar nya låten!

peace /n.

an ominous sa...

En liten fråga bara: Betyder det här att du "önskar att du hade varit med om" att ha "sex" med en pumpa och ett får, eller att du faktiskt har haft det?

Om nämligen ingetdera är fallet, så har det ju inget alls med Göran Skyttes formulering att göra.

/Tacksam för svar

Vi sa...

Ursäkta Ali, men varför har du fortfarande en blog?

Johan F sa...

Man kan väl se klippet som en illustration av, att andras hänvisningar till sina egna sexuella erfarenheter kan vara tröttsamma för omgivningen. Om Skytte säger ett ord till, befinner han sig i samma position som Benignis taxichaufför.

Anonym sa...

Johan F, varför förstör du nöjet för oss comment geeks? Utan ditt besserwisseri hade vi fått njuta av åtminstone dussinet fantastiska påhitt av typen "det här har inget med Skyttes formulering att göra".

pelle sa...

Fantastisk filmsnutt och dessutom en vettig krönika av Skytte. För första gången sen...-82?

PS. PS:et kunde vi alla varit utan. Hu.

Ej pissliberal sa...

Är det inte dags att låta de allmänt påtvingade sexualpervertionerna överallt och de sexuella "folkgrupperna" gå tillbaka till sängkammaren?

villiam sa...

Genom verkligen som jag är. Det medel kommer massmedias uppgifter sådana hjälpmedel styr makten. Och jag kommer bevaka massmedia som säkert bevakar maktstrukturen och användning. Att för det men för del kommer jag säkerhet få en bättre fördel, att hävda min struktur. Anledning är att finns många bra jobb. När jag verkligen ser vad media gör de är jag är. Det finns många bra människor det kan media upplysa om och dela västvärlden Att hävda sin struktur och de olika delarna gör det bättre, media gör kommer. Så även Göran Skytte som inte är bra.

Sexualitet är från religiösa aspekter, fortplantningen har hos sexualitet en rälig fortplantning. Människoöde sociala och organiskt sammankopplade kön förknippas oftast med sexuella och könsliga aspekter. Däribland människoöde med könscykel och hos vissa med sexuella funktioner som parningen. Biologiska benämningen på de sexualiteten som finns och religiösa aspekter med könsceller måste smältas. Sexuella och kön vars könsroller än förökning ger produktion som sammanfaller med statusen av liv.

Anonym sa...

villiam: jorå så att.. eh...

Anonym sa...

En stor del av världspolitikens öde under de kommande 4 åren håller på att avgöras på andra sidan atlanten och Ali tjatar om en gammal kommunist tillika nyfräslt kristen pajas.

EG-domstolen underkände igår den samling av terroristförordningar enligt vilka Ali själv blev polisanmäld, men inte ett ord om detta heller.

Visst, Ohly rockar. Ser ljust ut för den svenska intellektuella vänstern.

Ali Esbati sa...

Hej herr gladlax,

Jag skriver när jag hinner. Det är sällan.

Ali

Martin sa...

Hur har då vänstern reagerat på denna utveckling? Sorligt nog så har kritik från många försvunnit i takt med att Putin har blivigt allt mer anti-västlig. Se exempelvis på Ali Esbati som skrev under Putin-kritiska artiklar 2002, och berömde Politkovskaja. Men valet i Ukraina och kravallerna i Estland började han vackla och nu i somras var tydligen georgierna CIA-lakejer och landet har provocerat Ryssland med att ansöka om medlemskap i Nato. Andra som tidigare påstod att Bildt var styrd av Ryssland då han hade aktier i Vostok Nafta skriver nu att utrikesministern drivs av ett USA-sanktionerat rysshat

Anonym sa...

"i takt med att Putin har blivigt allt mer anti-västlig"

Man får beundra det tålamod ryssarna har med den post-kallakriget regimen i washington.

Ett försvagat och plundrat Ryssland under Yeltzin och de rysk-israeliska rövaroligarkerna var "höjden av demokrati" och den "onda ryssen" fick tillfälligt ersättas av "onda araber" under en fiktiv seriefigur men nu när Ryssland rest sig och är fast beslutna att skaka av aggressionspakten nato,s och USAs armeer och lydregimer runt dess gränser är den "onde ryssen" tillbaka och Brzezinski och de andra mördargubbarna gör det de är bäst på...

Men tji fick de, Putin sade shack matt i Kaukasus och Washington sitter i en rävsax. Nu väntar vi bara på en tribunal..

Anonym sa...

Politovskaya?

Frågar man en Ryss om henne eller någon annan av de "journalister" och "dissidenter" som står på National endowment for Democracy´s lönelista (i ett land där den sittande presidenten ånthjuter ett stöd på 87-90% och levnardstandarden ökar)är det inte många som känner till eller ens bryr sig. Sådana figurer riktar sig heller inte till "moderlandet" utan är strikt för västlig konsumtion i västlig media.

Rövaroligarkerna och deras västliga beskyddare skyr inga som helst medel för att hålla Ryssland i armmod och ta tillbaka sina profiter, minns Beresovsky och Poloniumet. Försöken att starta upp ett nytt kallt krig är många och adressaten och deras klienter är alltid desamma...